up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Soorten vesten

Vesten zijn mouwloos en zorgen voor verbeterd transport en beweging. De vesten zijn ook erg handig en zijn gemaakt van supergladde en zweetbestendige materialen die een uitzonderlijke variëteit aan gemak en rust bieden wanneer je ze draagt. Er zijn verschillende soorten vesten voor heren, elk met verschillende stofeigenschappen. U kunt vesten voor heren kopen van Salewa , Columbia , Adidas , Haglöfs , CMP .

Waterdichte vesten

De waterdichte vesten hebben een laag op de buitenstof met volledig gebonden sluitingen en ze kunnen een ingebouwde membraanbedekking hebben. Een voering van een omhulsel is een laag materiaal met veel kleine gaatjes erin om te helpen bij het ademen, omdat deze openingen zo klein zijn dat er geen water in kan. De waterdichte vesten hebben een waterdichte beoordeling om u de meest geschikte weersituaties voor dat artikel te laten begrijpen.

Winddichte vesten

De winddichte vesten zijn de vesten die de wind niet doorlaten. Ze zijn erg handig om je warm te houden. Hoewel winddichte vesten op zichzelf misschien dun en niet erg warm zijn, houden winddichte vesten alle isolerende lucht vast die wordt opgesloten door binnenlagen van kleding, die daarentegen wordt weggeblazen.

Ademende vesten

Ademende vesten worden vaak gedragen als het warmer is, wat aangeeft dat het lichaam moet worden ontlast tijdens zware activiteiten zoals wandelen of hardlopen. Tegelijkertijd is het nodig om het lichaam te bedekken en droog te houden, dus ademende vesten zijn belangrijk om zowel warmte af te geven als droog te blijven.


clouse menu Afronden