up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe zachte flessen te kiezen?

De opvouwbare en lichtgewicht Soft Bottle of Soft Flask is perfect voor onmiddellijke hydratatie. Het trekt samen terwijl u drinkt, waardoor de waterbeweging wordt verminderd, en het is comfortabel om te vullen en nog meer ontspannen om te drinken met zijn zachte pijp. Het kan worden gecombineerd tot een verscheidenheid aan tassen, jassen, banden of in uw hand worden gehouden. U kunt de zachte flessen vinden van Salewa , Osprey , Dynafit , Regatta , Trespass .

Dingen om te overwegen bij het kiezen van zachte flessen

Dit zijn belangrijke dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een fles die hieronder wordt weergegeven:

Grootte van de mond
Controleer de grootte van de opening van de zachte kolf. De smalle mond is een slechte optie omdat het erg moeilijk is om de zachte kolf met een smalle mond te vullen. De wijdere mond lost zeker het probleem van het vullen met water op. U zult merken dat de zachte kolf met een wijdere mond comfortabeler en gemakkelijker is. Met de grotere opening is het comfortabeler om deze kolven schoon te maken.

Valve stijl
De bijtklep is de beste optie voor klepstijl. Licht bijten tijdens het drinken zorgt voor een soepele drinktijd. Het betekent ook dat u de lucht uit de fles kunt persen om storende geluiden tijdens het reizen te voorkomen.

Rietje
De zachte kolf heeft een rietje dat comfortabeler is dan alle andere. Het beperkt je ook van vasthouden om te bukken. Het helpt u gemakkelijk en zonder enige beperking te drinken. Het kiezen van een zachte fles met een rietje is geschikt voor een buitentoer.

clouse menu Afronden