up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe kies je waterzakken voor trekking?

Waterzakken zijn zachtzijdige plooibare vaten met water. Het is gemaakt van glad, rekbaar plastic. De waterzakken zijn rekbaar en sponsachtig. Doordat de waterzakken zacht zijn, kunnen ze gelijkmatig in het frame van de rugzak en het frame van de rugzak hangen. Hydraterende waterzakken zijn een belangrijke factor van het drinksysteem. De beste hydratatie waterzakken zijn beschikbaar op Salewa , Osprey , Regatta , Columbus , Raidlight .

Hoe waterzakken kiezen?

Waterzakken voor trekking kunnen elke gewenste vloeistof bevatten, hoewel ze meestal de geur van sterk gearomatiseerde sappen aannemen. Een reservoir kan de bacteriegroei daarin beperken en je drankje langdurig kiemvrij houden. Veel mensen stoppen water en hun favoriete drankjes in hun waterzak. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden bij het kiezen van een reservoir.

Capaciteit: een reservoir voor trekking moet 1 tot 3 liter vloeistof bevatten.
Vorm: Als u een groot reservoir wilt, houd er dan rekening mee dat het dun moet zijn. Maar als je een short wilt, moet deze breed zijn.
Materialen maken: De modernste en meest geschikte waterzakken voor trekking zijn gemaakt van PBA en PVC vrije kunststoffen. Dit plastic wordt gebruikt bij het maken van veel items van het drinksysteem.
Bijtventiel: Het bijtventiel op de buis bepaalt hoe soepel je kunt drinken. Sommige bijtkleppen hebben een barrière om lekkage te stoppen en klepafdichtingen om het mondstuk te beschermen tegen stof en leem. Dus een bijtventielreservoir voor trekking is het beste.
Openingen: de reservoirs hebben spiraaldeksels, ritssluitingen of overlappende afdichtingen. Een brede opening zorgt voor meer ontspannen wassen en vullen, vooral met ijs.


clouse menu Afronden