up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha Kamperen flecha

Camping keukens ()

load

Onmisbare items voor kampeeruitrusting

Een goed gevulde kampeerkeuken is een belangrijk onderdeel van elke kampeertocht. Als u tijdens het kamperen de individuele kampkeukenbox en de voedselbereidingsuitrusting vasthoudt, kunt u buiten ontspannen. Voor het kopen van campingkeukenapparatuur kunt u overstappen op merken als Campingaz , Primus , Outwell , Robens , Robens .

De checklist met kampeerkeukenuitrusting wordt hieronder weergegeven:

Camping gasfornuis

Een campinggasfornuis wordt ook wel campingfornuis genoemd en is alleen nodig als je er niet aan denkt om brandhout te gaan halen. Een campinggasfornuis is geschikt voor het koken van heerlijke maaltijden tijdens het kamperen en is ook handig als je ergens ver gaat wandelen zonder waterfiltersysteem dan moet je water koken om te drinken.

Camping Grill

Campinggrill wordt gebruikt voor kamperen bbq . Het geeft je de smaak waar je van houdt met het comfort van een bbq grill die je mee kunt nemen in de auto als je aan het kamperen bent. De meest geschikte campinggrill is precies compact. Deze grill is geschikt genoeg om overal mee naartoe te nemen en je kunt moeiteloos genieten van je camping bbq.

Camping Gas

De meeste gasfornuizen voor kamperen werken op propaan, butaan of een mengsel van de twee gassen. Het belangrijke onderscheid tussen de twee is de temperatuur waarbij ze hun kookpunt bereiken. Butaan is een minder giftige brandstof dan propaan en kan ongeveer 12% extra energie produceren.

clouse menu Afronden