up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Kamperen flecha flecha

Camping kooktoestellen

()
load

Tips om een kachel voor backpacken te kiezen

Kampvuur

Een kampeerfornuis is een fornuis dat wordt gebruikt voor het koken van maaltijden tijdens het kamperen of toeren. Een kampeerkachel kan in alle omgevingssituaties worden gebruikt. Een kampeerkachel is snel en gemakkelijk op te bouwen met vouwpatronen waardoor u comfortabel kunt reizen. De beste kampeerkachels zijn verkrijgbaar op sites als Jetboil , Campingaz , Primus , Robens , Tatonka , etc.

Hiking fornuis

Een wandelkachel wordt gebruikt om eten te koken tijdens het wandelen. De wandelkachel is gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Deze kachel wikkelt meestal op de uiteinden met schroefdraad van zelfsluitende brandstofbussen die twee voorgeperste gassen isobutaan en propaan bevatten.

Gasfornuis

Een gasfornuis voor op de camping kan overal worden gebruikt waar u een maaltijd wilt bereiden, zelfs tijdens een tocht in de buitenlucht. Moderne versies van camping gaskachels zorgen voor een moeiteloze setting en zijn compact en sierlijk.

Draagbare campinggrill

Een draagbare kampeergrill is een fantastische buitenfaciliteit die mensen gebruiken om maaltijden buiten te bereiden. Het is een van de meest betrouwbare kookapparatuur voor buiten die momenteel verkrijgbaar is. Het is snel, ook kan er veilig vuur geproduceerd worden voor de gebruiker. De draagbare campinggrill werkt sneller en nauwkeuriger dan andere brandstofreferenties.

Tips om Camping Stove te kiezen

Dit zijn enkele tips om in gedachten te houden bij het kiezen van een kooktoestel:
Kies een kooktoestel op basis van de veilige brandstof.
De grootte van de kachel is in functie van het aantal leden.
Een compact geïntegreerd systeem is wellicht de beste keuze.
Kies een kampeerkachel die geschikt is voor de plaats van uw tocht en de omgevingsomstandigheden.
Kies een onderhoudsarme campingbrander.


clouse menu Afronden