up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Dingen om mee te nemen voor kamperenKamperen is een externe activiteit, inclusief overnachtingen ver van huizen in een overkapping, zoals een tent of een recreatiedrager.
De uitrusting die wordt gebruikt tijdens het kamperen of een andere buitenactiviteit wordt kampeerspullen genoemd.

Enkele bekende merken kampeeruitrusting zijn Trangoworld , Sea to Summit , Regatta , Trespass , Led Lenser

Kampeeruitrusting


Dit is de checklist met kampeergadgets

Camping lichten
Campingplekken hebben geen licht, dus je moet je campingverlichting of campinglantaarn meenemen. Een zaklamp is geschikt om te kamperen, maar een hoofdlamp geeft je handen vrij voor andere taken tijdens het kamperen.
Een kampeerlantaarn is ook een perfecte optie als kampeergadget.
Een led campinglantaarn is geschikter dan een gewone lantaarn omdat de led campinglantaarn oplaadbaar en verplaatsbaar is.

Camping kachels
Het primaire doel van een campingverwarmer is ervoor te zorgen dat er nog steeds warmte wordt gegenereerd in een tent om het koude weer te overwinnen, vooral tijdens het kamperen tijdens het winterseizoen. Met de warmte die het produceert, kunt u buitenevenementen meemaken ondanks de ijzige weersomstandigheden buiten.

Camping hangmat
Hangmatten Tent is ook wel bekend als kampeerhangmat . Campinghangmattent systemen zijn alles in één schuilplaatsen die een hangmat, klamboe om te kamperen , een zeil voor regenbescherming en een uitstelsysteem om alles in twee bomen te bevestigen, afdekken. Camping accessoires
Campingaccessoires zijn onder meer een kampeertent, slaapzak, fornuis, koelbox, messen en gereedschap. Verrekijker, verlengsnoeren en stoeltafels zijn ook inbegrepen in kampeeraccessoires.

clouse menu Afronden