up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe een verrekijker kiezen?


Verrekijkers zijn twee telescopen die naast elkaar zijn geplaatst en uitgelijnd om op een identieke plek te wijzen, waardoor de waarnemer beide ogen kan gebruiken bij het observeren van verre objecten.

Nachtkijkers


Als je het leuk vindt om ´s nachts wilde dieren te detecteren, coyotes en wilde zwijnen te fotograferen, je kalveren in de gaten te houden of gewoon op je hoede bent voor indringers, dan is een nachtkijker zeer effectief. Je kunt ´s nachts en ook overdag op 400 meter afstand kijken. Breng de wilde wereld heel dicht bij uw bezienswaardigheden met Night Vision Binocular.

Jachtverrekijker


Jachtverrekijkers bieden jagers voldoende afstand tussen hen en het wilde dier dat ze volgen, waardoor het voor jagers eenvoudiger wordt om dieren in het wild te volgen zonder ze bang te maken. Bij het kiezen van een jachtverrekijker is het essentieel om optica te vinden die geschikt is voor voldoende vergroting om jagers in staat te stellen de prooi op afstand te onderzoeken.

Verrekijker voor vogels kijken


Een niet te onderscheiden verrekijker voor vogelspotters met een vergroting van 8 heeft een breder gezichtsveld en is zeer geschikt voor het observeren van vogels. De meeste vogelaars kiezen een verrekijker met een vergroting van 7, 8 of 10.

Stappen om een verrekijker te kiezen


1. Kies de verrekijker in uw prijsklasse.
2. Kies een vergroting van 8x of 10X.
3. Test veel modellen om de beste te kiezen.
4. Bekijk de oogafstand van de verrekijker.
5. Onderzoek aanvullende kenmerken en garanties.

Bekende merken om verrekijkers te kopen


Dit zijn enkele bekende merken waar u een ideale verrekijker kunt kopen: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Afronden