up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Kamperen flecha flecha

Verrekijkers

()
load

Hoe een verrekijker kiezen?

Verrekijkers zijn twee telescopen die naast elkaar zijn geplaatst en op een identieke plek zijn uitgelijnd, zodat de waarnemer beide ogen kan gebruiken bij het observeren van verre objecten.

Nachtzicht verrekijker

Als je het leuk vindt om ´s nachts wilde dieren te detecteren, coyotes en wilde zwijnen te schieten, je kuiten in de gaten te houden of gewoon uit te kijken voor indringers, dan is een nachtkijker zeer effectief. U kunt ´s nachts en ook overdag 400 meter ver zien. Breng de wilde wereld heel dicht bij uw bezienswaardigheden met Night Vision Binocular.

Jacht verrekijker

Jachtverrekijkers bieden jagers voldoende afstand tussen hen en het wilde dier dat ze volgen, waardoor het voor jagers eenvoudiger wordt om dieren in het wild te volgen zonder ze bang te maken. Bij het kiezen van een jachtverrekijker is het essentieel om optica te vinden die geschikt is voor voldoende vergroting, zodat jagers de prooi op afstand kunnen onderzoeken.

Vogels kijken verrekijker

Een niet van elkaar te onderscheiden verrekijker voor vogels kijken met een vergroting van 8 heeft een breder gezichtsveld en is zeer geschikt voor het observeren van vogels. De meeste vogelaars zullen een verrekijker kiezen met een vergroting van 7, 8 of 10.

Stappen om een verrekijker te kiezen

1. Kies de verrekijker in jouw prijsklasse.
2. Kies een vergroting van 8x of 10X.
3. Test veel modellen om de beste te kiezen.
4. Bekijk de oogafstand van de verrekijker.
5. Onderzoek aanvullende kenmerken en garanties

Bekende merken om verrekijkers te kopen

Dit zijn enkele bekende merken waar je een ideale verrekijker kunt kopen: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Afronden