up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Soorten trekkingbroeken

Geïsoleerde broek

Voor langere buitenavonturen moet je de bescherming van je kind verzekeren door een trekkingbroek aan te schaffen die geïsoleerd moet zijn voor warmte, bescherming biedt tegen regen / zon en sneeuw, waterbestendig en comfortabel is om te dragen. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face en CMP bieden alle maten en stijlen van geïsoleerde broeken voor kinderen.

SoftShell broek

U kunt overwegen de aanschaf van een aantal softshell broek die zijn gemaakt van rekbaar zacht materiaal. Softshell broeken zijn de beste outdoorkleding die perfect zit zonder te vernauwen en vocht van binnenuit laat ontsnappen terwijl het binnendringen van buitenaf wordt voorkomen. Voor alle soorten backcountry wandelen, skiën, klimmen, langlaufen en alle buitenactiviteiten waarbij bescherming tegen elementen van buitenaf zoals regen, zon, sneeuw en vuil belangrijk is, is de softshellbroek voor kinderen ideaal. De softshell broek fungeert als een van de meest efficiënte vochtregulerende systemen. Aan de andere kant, voor herfst , winter en voorjaarswandelactiviteiten zijn fleecebroeken of gezwollen broeken de beste keuzes. Omdat kinderen het sneller koud krijgen, is het belangrijk om ze tijdens de reis warm te houden, zodat ze van de reis kunnen genieten zonder ziek te worden. Een fleecebroek is warmer en licht van gewicht. Voor kinderen kunnen broeken van polyester ook een goede keuze zijn.

clouse menu Afronden