up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe u sokken voor buitenshuis kiest

Buitenactiviteiten vereisen veel voetenwerk, dus een paar hoogwaardige, functionele en technische sokken moet je eerste zorg zijn voor comfortabele, droge en blistervrije voeten tijdens je reis. Om de beste kwaliteit wandelsokken kindersokken te kiezen , moet u rekening houden met de volgende dingen;

Sokken Hoogte

Wandelsokken voor kinderen zijn er in verschillende hoogtes. Ze kunnen zo kort zijn dat ze niet eens zichtbaar zijn vanuit je schoenen en lang genoeg om je knieën bijna te raken. Voordat u sokken kiest, moet u naar uw schoenen kijken. Als u schoenen heeft met hogere manchetten, moet u langere herfst wintersokken dragen, zodat deze de huid kunnen beschermen tegen wrijving tegen de schoenen.

Demping

Tijdens zware wandelactiviteiten blijken dempende sokken zeer effectief te zijn in de winterseizoenen. Onthoud echter dat dempende sokken warmer en dikker zijn en niet geschikt zijn voor gebruik bij warm weer. De niet dempende lente zomersokken zijn ultralicht en ontworpen voor warm weer.

Kleding stof

Wandelsokken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals wol, polyester, nylon, zijde en spandex. Elk materiaal heeft een bepaald kenmerk en biedt verschillende voordelen naargelang het weertype.

Pasvorm

Kies de juiste pasvorm sokken voor uw kinderen. Te grote sokken kunnen blaren veroorzaken en wrijven op de huid. Aan de andere kant zullen te kleine sokken de voeten niet goed bedekken en drukpunten creëren. CMP , La Sportiva , Icebreaker , Smartwool en Regatta , ontwerpen en bieden all season sokken voor kinderen.


clouse menu Afronden