up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe u Quickdraws kiest

Als je eenmaal je klimschoenen, zekeringsapparaat, harnas, vergrendelingskarabijnhaken en helm hebt opgesteld, is een van de belangrijkste versnellingen het kiezen van een paar sets sneltrekkingen. De drie meest noodzakelijke overwegingen bij het kiezen van quickdraws om te klimmen zijn als volgt;

1. Karabijnhaak poorten
2. Sling lengte
3. Hoeveelheid

Karabijnhaak poorten

Karabijnhaken zijn verkrijgbaar in drie veelgebruikte stijlen: recht, gebogen en draad. Onthoud dat er altijd een afweging is tussen de sterkte, het gewicht en het gebruiksgemak bij het kiezen van een karabijnhaak om te klimmen.

Sling lengte

Het is de volgende belangrijke overweging bij het kiezen van een Rock Quickdraw klim . Het is bewezen dat langere hijsbanden effectiever zijn en minder weerstand bieden. Ze zijn echter groter en zwaarder om te dragen. Petzl , Salewa , Mammut , Grivel en Ocun zijn de meest populaire merken die sneltekeningen van de hoogste kwaliteit produceren om je klimavontuur veilig en plezierig te maken.

Aantal stuks

Het hangt voornamelijk af van je lengte, stijl en bestemming van klimmen, welke Quickdraw klimmen je moet kiezen. Hier zijn enkele basisrichtlijnen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een snelle tekening;

• Om te beginnen kunnen voor de meeste sportroutes 12 quickdraws worden gebruikt
• Voor langere sportroutes zijn 16 tot 18 trekkingen nodig
• U heeft 24 of meer snelle trekkingen nodig als u op weg bent naar uitzonderlijk lange routes
• Je kunt ook een paar extra trekhaken aan je harnas dragen.


clouse menu Afronden