`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

La Sportiva

La sportiva

La Sportiva werd in 1928 opgericht door Narsico Delladio in Italië. Het bedrijf biedt zijn beste technische schoenen, accessoires en kleding voor outdoor-avonturen zoals wandelen, skiën, klimmen, hardlopen en ski-alpinisme. La Sportiva heeft zijn bergbeklimmings- en trekkingschoenen opnieuw geconfigureerd met technologie en stijl die extra duw, ondersteuning en comfort bieden op rotsachtige routes. Natuurlijk heb je voor dergelijke buitenactiviteiten een schoen nodig die er speciaal voor is gemaakt. Normale casual sneakers geven je niet de prestatieresultaten in vergelijking met speciaal ontworpen bergschoenen.
Als je een persoon bent met een passie voor het verkennen van heuvelachtige gebieden, moet je over alle benodigde versnellingen beschikken voordat je eruit stapt. La Sportiva biedt zijn assortiment kleding, schoenen en accessoires die voldoen aan de eisen van elke individuele klant van over de hele wereld.

Trailrunning

Trailrunning

Wandelen

Wandelen

klimmen

klimmen

nadering

nadering

berg

berg

berg ski

berg ski

Categorieën

Dames kleding (52)

Dames schoenen (95)

Heren kleding (148)

Heren schoenen (128)

Hydratie (2)

Kinder kleding (7)

Kinder schoenen (5)

Klimuitrusting (14)

Rugzakken en koffers (8)

Wandeluitrusting (2)

Alles( La Sportiva )
Afronden