`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

McNett

McNett Ni-glo Nitestik

McNett Ni-glo Nitestik

McNett Ni-glo Nitestik

McNett Ni-glo Nitestik

  • McNett Ni-glo Nitestik
  • McNett Ni-glo Nitestik
  • McNett Ni-glo Nitestik
  • McNett Ni-glo Nitestik
  • McNett Ni-glo Nitestik

McNett Ni-glo Nitestik

Product beschrijving McNett Ni-glo Nitestik

De Nitestik Veiligheid Marker is sterker, gelikter en cooler dan ooit. We daag iedereen een gebruik dat niet te vinden voor een!


Met behulp van Fotoluminescente pigment technologie, de Nitestik Veiligheid Marker is goed zichtbaar, zelfs in totale duisternis. Ontworpen voor het markeren van apparatuur en persoonlijke bezittingen, is het handig om alles wat je zou willen vinden in het donker.

Levendige gekleurde en acryl gehuisvest de verbazingwekkende Nitestik maakt gebruik van state-of-the-art technologie die milieuvriendelijk is.


Binnen elke Nitestik is een zeldzame aarde-geactiveerde aardalkali aluminaat-silicaat, dat continu kan afgeven licht voor meer dan 12 uur in het donker door absorptie van verschillende zichtbaar licht. Dit nieuwe tijdperk pigment zal laden onder het licht, dan af in de duisternis 365 dagen van het jaar, voor maximaal 10 jaar.


Geen batterijen ...... Gaat tot 10 jaar ...... Dat is vrij indrukwekkend spul!EIGENSCHAPPEN:


? Gloeit voor maximaal 10 jaar!


? Gloeit in fel groen voor meer dan 12 uur in het donker


? Zichtbaarheid 20 meter


? Waterdicht tot 30 meter


? Milieuvriendelijk


? Vereist geen macht


? Tintet acryl UV-protectet behuizing


? Behuizing verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: Crystal Green, Ice Blue, Cool Pink, Mellow Yellow, Royal Purple en levendige oranje


? Lengte: 51mm


? Breedte: 10mm


? Ring: 23mmEIGENSCHAPPEN VAN HET PRODUCT:


? Milieuvriendelijk


? De golflengte van opgewonden verlichting is breed en de lichtbronnen zijn eenvoudig en gemakkelijk verkregen


? Na het absorberen van verschillende zichtbare lichten, het kan gloeien voor meer dan twaalf uur in het donker


? Uitstekende fysische en chemische eigenschappen. Het product kan worden gebruikt in de buitenlucht en slechte omstandigheden, welke uitstekende anti-Ultraviolet eigenschappen


? Extreem lange levensduur. Meer dan tien jaar.


? Het kan absorberen, opslaan en herhaaldelijk zenden zichtbaar licht.Technologie:


Fotoluminescentie VERKLAARD:


- Luminescentie treedt op als een materiaal blootgesteld aan een bron van excitatie-energie absorbeert en deze zendt die energie in zichtbaar licht. De energie kan worden afgeleid uit een aantal bronnen, waaronder een gloeilamp, koplamp, fluorescent licht (geen kunstlicht) en onder zonlicht. Hoe sterker de lichtbron, hoe sneller het laadproces.


- Fotoluminescentie komt ook door elektromagnetische excitatie en het materiaal geeft ook tijdens de energiebron aanwezig is. Maar met fotoluminescentie de versoepeling van de electgron terug naar de grondtoestand en de daaropvolgende emissie van fotonen van licht blijft lang na de excitatie bron wordt verwijderd. Dit wordt aangeduid als de "afterglow".


- Deze zeldzame aarde-geactiveerde aardalkali aluminaat-silicaat fotoluminescerende pigmenten zijn niet zoals glow sticks die maar voor een keer. Dit gebeurt omdat het niet een chemisch proces, maar een verandering van een kristal. Fotoluminescerende pigment heeft zijn effectiviteit niet verliezen in de tijd. Dit nieuwe tijdperk pigment zal laden onder het licht, dan af in de duisternis 365 dagen van het jaar, voor maximaal 10 jaar.INTRODUCTIE Fotoluminescente:


Fotoluminescente pigment is een zeldzame-aarde-geactiveerde aardalkali aluminaat-silicaat. De belangrijkste eigenschap van dit materiaal de bijzondere structuur van de kristallen met de sterke capaciteit absorberen opslaan emitting light.Fotoluminescente PIGMENT INDEX:


De fotoluminescerende pigment is van aardalkali aluminaat. De pigmenten verschijning kleur is licht geel-groen en de gloeiende kleuren zijn geel en groen. Deze geven de sterkste gloed gezien vanaf de chromaciteit diagram hieronder


Ontdek dat McNett Ni-glo Nitestik op voorraad is en voor de beste prijs. Neem ook een kijkje bij onze Electronica verkoop en kies de beste aanbieding. Vindt de laatste aanbiedingen en ontdek al onze aanbiedingen van Lampen producten voor geweldige prijzen! Dit allemaal om er voor te zorgen dat u altijd de beste deals heeft bij trekkinn.

Functies McNett Ni-glo Nitestik

Verlichtingstype
Kleur

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (10)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Ni-glo nitestik

-

Schitterend, helder, licht in de nacht, ik vind het mediatley. Wow.

Uitstekende keuze

-

Het is een vriendelijke optie met de natuur. Het is een beetje klein en daarom is het licht niet zo zichtbaar, maar meerdere kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

Great !!!

-

Zeer praktisch en functioneel, veel gebruik voor deze tool !!!

Goed

-

Goede gadget. Slechts een paar uur in de zon, dat hij scheen. Met deze hanger is zeker veel makkelijker om sleutels te vinden

Erg fijn

-

het is de beste die ik heb perfect voor het duiken gezien bij knite

Beter dan niets, maar niet veel beter

-

Zoals keychain het is echt heel goed. Licht kan bijna niet te zien

Betrouwbaar

-

L'ho gekocht om het onder water te brengen en ik moet zeggen dat het werkt. Natuurlijk is het licht is niet hoog, maar in het donker te zien is het uitzenden van een kleine lichtbron. Getest tot -42 meter

Ni-glo nitestik

-

Perfect voor keychains, ik heb een in elk spel, huis, auto, boerderij.

Lights vrijwel geen!

-

lampen vrijwel geen!

Product niet overeenkomt met de beschrijving

-

Product Review eigenlijk NULL lichten, en niet, zelfs niet op 20m toegankelijk! (Zichtbaarheid in het donker tot 20 meter)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden