`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Filters ()

Filters

load

Kies functies voor uw bagage

Er zijn een aantal belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van bagage. kijk hieronder;

Wielen

Wielen zijn het meest vitale onderdeel van alle reisbagagewielen . Als u bagage met wielen zoekt, moet u de bagage met twee of vier wielen kiezen, afhankelijk van uw wensen. Gewoonlijk zijn rugzakken en reistas met wielen uitgerust met twee kofferwielen die helpen om bagage gemakkelijk op te rollen.

​ U kunt uw bagage echter niet heen en weer verplaatsen. Bagage op twee wielen is geschikt voor ruwe oppervlakken en straten.
​ U kunt hem gemakkelijk in elke richting verplaatsen. Vierwielige bagage is geschikt als u naar de luchthaven reist.

Handbagage

Voordat u bagage koopt, is de handbagage het belangrijkste kenmerk waarmee u rekening moet houden. De grootte kan variëren, afhankelijk van de vlucht waar je naartoe gaat.

Laptopcompartiment

Bagage moet een gewatteerd compartiment hebben om uw laptop veilig op te bergen. Salomon , Salewa , Haglöfs , The North Face , en Trangoworld het ontwerp van de beste kwaliteit koffer sport voor hun klanten wereldwijd.

Organisatorzakken

Dit is van vitaal belang om opbergvakken in uw bagage te hebben om de veelgebruikte items zoals sleutels, paspoorten of pennen gemakkelijk op te bergen.

Rugzakriemen

Bagage moet zijn voorzien van riemen, zodat u deze gemakkelijk op uw rug kunt dragen als u door de trap of over paden loopt.

Afronden