up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat is een droge tas?

Een dry bag is een tas die zo is ontworpen dat deze absoluut droog blijft. De dry bag is waterdicht en er kan geen water in komen. Dus hoe zijn deze tassen gemaakt? Er zijn twee belangrijke kenmerken die een droge tas volledig waterafstotend maken.

Ten eerste zijn de dry bags ontworpen en geproduceerd met 100% waterdicht materiaal. Dit kan worden getest door de zak maandenlang in water te laten liggen en er kan geen enkele druppel doorheen komen. Het is ook belangrijk om duidelijk te maken dat een waterdicht materiaal niet ademend is. Zelfs de beste ademende waterdichte materialen kunnen niet stoppen met het binnen krijgen van water in bepaalde barre weersomstandigheden. Mammut , Osprey , Sea to Summit , Regatta en Ferrino bieden droge tassen van de hoogste kwaliteit.

Een drysack is alleen van hoge kwaliteit als deze is gemaakt van waterdicht materiaal zonder gaten en met ademend vermogen. Hoogwaardige droge zakken zijn gemaakt van zwaar, robuust en gelamineerd PVC zeildoek. Dunne en lichtgewicht droge tassen die zijn gemaakt van nylon, gaan niet lang mee omdat dit materiaal water absorbeert. Dunne tassen kunnen echter worden gebruikt om uw benodigdheden te bedekken voor extra bescherming in rugzakken, maar niet voor zelfstandig gebruik.

Ten tweede wordt de droge tas vervaardigd door aan elkaar te naaien zonder gaten in het materiaal te maken. Dit kan worden gedaan door;
1. Naai de tas rondom de hoeken en bedek de binnenkant van de tas met een waterdichte coating deze aanpak is niet effectief en duurzaam.
2. Het lijmen van de zak deze methode is betrouwbaarder.
3. De zak aan elkaar lassen en een volledig waterafstotende verbinding maken. Deze methode is duurzamer en betrouwbaarder.

clouse menu Afronden