up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Wat is het belangrijkste in een kampkussen?

Het beste slaapsysteem voor backpacken en buitenactiviteiten bestaat uit een slaapzak, slaapmat, slaapzak en een kampeerkussen waardoor je je thuis voelt. De slaapzakken worden gebruikt om uw slaapzakken schoon en vuilvrij te houden. Na een vermoeiende buitenactiviteit laat je lichaam zweet ontsnappen dat je slaapzakken kan verknoeien. Daarom wordt er een slaapzakvoering gebruikt om de slaapzak schoon en geurloos te houden. Daarnaast zorgen de voeringen van tassen ook voor een zekere mate van warmte en comfort. Aan de andere kant worden kampeerkussens vaak over het hoofd gezien, maar ze maken een groot verschil tussen een goede nachtrust en een nachtmerrie. We zijn altijd op zoek naar een eenvoudig, compact en lichtgewicht kussen om ons hoofd te laten rusten na een lange hectische buitenactiviteit.

Hoewel een opblaasbaar kampeerkussen compact is en je ruimte in je rugzak bespaart, hebben ze ook enkele nadelen. Het opblaasbare kussen geeft je niet het echte gevoel van een echt kussen, omdat het niet blijft waar je het wilt hebben. Er zijn echter veel kampeerkussens die waterdicht zijn en voorkomen dat u wegglijdt. Ze bieden maximale demping en aanpassing. U kunt het gewenste hardheidsniveau kiezen zoals u wilt. Het kan gemakkelijk worden vervoerd en biedt uitstekende inpakbaarheid. Vaude , Mammut , Trangoworld , Sea to Summit en Marmot vervaardigen en bieden het beste assortiment aan kampeerkussens.clouse menu Afronden