up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe een slaapmat te kiezen

De slaapmatten of isolatiematten zijn voornamelijk om twee redenen belangrijk: demping en isolatie. Slaapmatten bieden u een comfortabel oppervlak om te slapen zonder dat u zich buiten ongemakkelijk voelt. De slaapmatten of isolatiematten houden je de hele nacht warm dankzij hun hoogwaardige isolerende eigenschap. Bekijk hieronder enkele van de tips waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een slaapzak voor wandelen, backpacken en kamperen;

Soorten slaapmatten of geïsoleerde matten

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit de verschillende soorten slaapmatten of isolatiematten. De belangrijkste typen zijn luchtkussens, kussentjes met gesloten cellen en zelfopblazende kussentjes. Salewa , Vaude , Trangoworld , Sea to Summit en Ferrino bieden de beste variëteit aan slaapzakken voor buiten

Gebruik

U moet beslissen wat voor soort buiten u gaat doen. Afhankelijk van uw activiteiten, kunt u kiezen voor autokampeermatten, winterkamperen en slaapmatten voor backpacken.

Warmte

Bekijk de kwaliteit van uw slaapzak in termen van het vermogen om warmteverlies te weerstaan. Als u de hele nacht comfortabel in uw slaapzak wilt blijven, moet u ervoor zorgen dat de slaapmatten of geïsoleerde matten die u kiest, qua temperatuurklasse compatibel moeten zijn met de slaapzak.

Kenmerken

Er zijn enkele andere belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van slaapmatten of geïsoleerde matten , zoals demping, gewicht, grootte, opblaasgemak en comfort.


clouse menu Afronden