up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha Tenten flecha

Accesoires en onderdelen ()

load

Campingaccessoires en onderdelen die je moet hebben

Rugleuningen

De rugleuningen zijn de onderdelen van een stoel, bank, bank of ander soortgelijk meubilair dat wordt gebruikt om achterover te leunen. Rugleuningen voor campingstoelen zorgen voor gemak en verlichting terwijl u op uw campingstoel zit. Het geeft een precieze houding en houdt je ontspannen tijdens de buitentoer.

Klemmen

Tent klemmen zijn ideaal voor het houden van een tent, luifel, buitentent, tijdelijke onderkomens, of een stof verpakking die extra steunpunten nodig heeft. De klemmen zijn licht van gewicht om overal mee naar toe te nemen, het gat heeft een diameter van 0,5 inch, dus als het nodig is, kunt u deze verlengen met een elastisch touw / haak .. U kunt kampeeraccessoires en klemmen kopen bij Vaude , Marmot , Ferrino , Regatta , Trespass .

Reinigers

Reinigers voor tenten zijn geconcentreerd en hoge prestaties. Deze reinigers maximaliseren het ademend vermogen en houden de waterafstotendheid vast. Ook uitstekend geschikt voor luifels, tuinmeubilair en accessoires.

Hamers

De hamers zijn het gereedschap, meestal het handgereedschap, bestaande uit een verzwaarde kop die is bevestigd aan een groot handvat dat wordt gedraaid om een indruk te geven op een klein deel van een object. Hamers zijn erg handig tijdens het kamperen.

De haken

De tenthaken hebben meestal een gat aan het bovenste uiteinde, meestal gemaakt van hout, metaal, plastic of composietmateriaal, geforceerd of gedrukt in de grond om een tent aan de grond te bevestigen, hetzij rechtstreeks door ze aan het materiaal van de tent vast te maken, of door twee touwen aan de tent vast te maken. Haken worden gebruikt om de tent in alle omstandigheden stabiel te houden.

Tentpalen

De tentstokken vormen een hard skelet dat bestand is tegen harde wind in plaats van schade door vallende wind. Deze stokken worden gebruikt om de tent te onderhouden. Deze sterkte begint met een fijn gewicht en grotere tenten kunnen zwaar zijn om op hun plaats te zetten.

Touwen

De touwen zijn een groep draden, lagen, koorden of strengen die in een grotere en duurzamere vorm zijn gewikkeld of getwijnd. Touwen hebben een treksterkte en kunnen dus worden gebruikt voor trekken en heffen. Ze worden ook gebruikt om de tenten op te hangen tijdens het kamperen.


clouse menu Afronden