up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat mee te nemen tijdens het wandelen

Er zijn zoveel spannende plekken die u kunt kiezen om te wandelen, van bergpaden tot kustpaden, dat u zich buiten heerlijk kunt vermaken. Als je houdt van wandelen en het ontdekken van de schoonheid van de natuur in de bergen, rotsen en backcountrypaden, neem dan een pauze en maak een lijst met spullen die je mee moet nemen.
Wat uw bestemmingen ook zijn, uw uitrusting mag geen last voor u zijn. Aangezien je van de tijd zult genieten terwijl je dingen ontdekt die je niet eerder zou hebben gezien, moet je ervoor zorgen dat je alles in de rugzak hebt voor welk avontuur je ook nastreeft. De vuistregel is om alleen essentiële dingen te bewaren en de rugzak zo licht mogelijk in te pakken!

Essentiële reserveonderdelen

Weten welke uitrusting je moet inpakken, betekent weten waar je heen gaat en wat je daar gaat doen. Het zal u helpen beslissen om alleen de benodigde uitrusting en accessoires te houden. Als u bijvoorbeeld op weg bent naar ijzig terrein, rotsen die volledig bedekt zijn met sneeuw, heeft u stijgijzers en wandelstokken nodig om u te helpen door stabiliteit te bieden op ruw en glad terrein. Daarom moet u stijgijzers voor reserveonderdelen en stokken voor reserveonderdelen bewaren. Salewa , Petzl , Black Diamond , Sea to Summit en Izas bieden het beste assortiment reserveonderdelen voor wandelen.

clouse menu Afronden