up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Wandeluitrusting flecha flecha

Sneeuwschoenen

()

Hoe sneeuwschoenen te kiezen

Sneeuwschoenen zijn een van de meest essentiële outdooruitrusting die je voeten beschermt en tegelijkertijd comfort en stabiliteit biedt op slordige ijsterreinen. Bij het kiezen van de juiste sneeuwschoenen moet u rekening houden met de volgende factoren;

Waar ga je heen?

Het is belangrijk om te weten waar u heen wilt. Sneeuwschoenen zijn speciaal ontworpen voor vlakke terreinen, bergachtige terreinen en glooiende terreinen. Dus als u weet waar u heen gaat, helpt dit u bij het bepalen van het type sneeuwschoen dat u moet kiezen.

Hoeveel moet het gewicht zijn?

Sneeuwschoenen kunnen doorgaans het totale gewicht dragen volgens de specificaties. U moet dus een inschatting hebben gemaakt hoeveel u en uw uitrusting zullen wegen voordat u de sneeuwschoenen kiest.

Wat wordt het soort sneeuw?

Het is belangrijk om te anticiperen op het soort sneeuw dat u van plan bent te verplaatsen. Als je droge, poederachtige en donzige sneeuwterreinen gaat drogen, moet je voor een grote maat sneeuwschoen gaan. Als u zich echter op een zwaar bepakt sneeuwpad bevindt, is een kleinere schoen een perfecte keuze. Sneeuwschoenen voor kinderen zijn typisch ontworpen voor causaal spel met vergelijkbare technische kenmerken als sneeuwschoenen voor volwassenen. Ferrino , Tsl Outdoor en Inook zijn de toonaangevende merken die sneeuwschoenen voor heren, sneeuwschoenen voor dames en kinderen aanbieden.

clouse menu Afronden