up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Wandeluitrusting flecha flecha

Stokken - Geslacht: Uniseks

()
load

Hoe trekkingstokken te kiezen en te gebruiken

Voor wandelen en trekking zijn stokken de meest bruikbare uitrusting, omdat ze ondersteuning en stabiliteit bieden op alle soorten terrein. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een trekkingstok. Het is je eigen keuze om te beginnen met wandelen met een enkele wandelstaf of een paar trekking of wandelstokken.

Vind de juiste lengte

De lengte van de paal moet 90 graden gebogen zijn bij uw elleboog wanneer uw paal de grond raakt. Je kunt trekkingstokken kopen van gerenommeerde merken zoals Salomon , Salewa , La Sportiva en Black Diamond en Dynafit .

Functies

Opvouwbaarheid, verstelbaarheid, gewicht, vergrendelingsmechanisme en schokabsorptie zijn enkele basiskenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een trekkingstok.

Hoe trekkingstokken gebruiken?

U kunt leren hoe u de trekkingstokken moet gebruiken door enkele basistips te volgen. De eerste tip is het afwisselen van je stokken en benen. De meeste wandelaars vallen door het verkeerd planten van de trekkingstokken. Blijf gewoon oefenen en je zult vanzelf lopen. De volgende belangrijke tip is om natuurlijk te lopen met behulp van de trekkingstokken. Handhaaf de armzwaai terwijl u natuurlijk loopt zonder stokken in de hand. Dit zal je voorwaartse beweging helpen.

clouse menu Afronden