up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Hoe u trekkingstokken kiest en gebruikt

Voor wandelen en trekking zijn stokken de meest bruikbare uitrusting, omdat ze ondersteuning en stabiliteit bieden op alle soorten terrein. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een wandelstok. Het is uw eigen keuze om met een enkele wandelstaf of een paar wandelstokken te beginnen met wandelen.

Vind de juiste lengte

De lengte van de paal moet bij uw elleboog een hoek van 90 graden hebben wanneer uw paal de grond raakt. U kunt wandelstokken kopen van bekende merken zoals Salomon , Salewa , La Sportiva en Black Diamond en Dynafit .

Kenmerken

Opvouwbaarheid, verstelbaarheid, gewicht, vergrendelingsmechanisme en schokabsorptie zijn enkele basiskenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een wandelstok.

Hoe gebruik je trekkingstokken?

U kunt het gebruik van de trekkingstokken leren door enkele basistips te volgen. De eerste tip is het afwisselen van je stokken en benen. De meeste wandelaars vallen door het verkeerd planten van de trekkingstokken. Blijf gewoon oefenen en je loopt natuurlijk. De volgende belangrijke tip is om op een natuurlijke manier te lopen met behulp van de trekkingstokken. Houd uw armzwaai terwijl u op een natuurlijke manier loopt zonder palen in de hand. Dit zal uw voorwaartse beweging helpen.

clouse menu Afronden