`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

adidas

adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

Produktbeskrivelse adidas Terrex Agravic XT Goretex

Intet vått eller steinete terreng er tykt nok til å stoppe Terrex Agravic XT Gore Tex . adidas har laget en ny hit på løypesko- linjen deres med en lett, motstandsdyktig, velbalansert joggesko som kan krysse både naturlige og urbane ruter med effektivitet og hastighet.

Som navnet antyder, har denne utgaven av Agravic XT-linjen en GORE TEX®-membran som gir et betydelig mål for vanntetting til nettets overdel . En rekke TPU-forsterkninger som er arrangert langs fotfoten, samt en støpt toppsko , gir et ekstra lag beskyttelse mot skader og slitasje på føttene.

En tradisjonell kniplinger og en farget trekkefane , merket med gjennomsnittsvekten på skoen, gir ikke bare Agravic XT GTX en stor letthet mens du setter dem på og en tett, presis passform ; det gir også et ekstra lag med stil.

På deres eneste enhet har disse skoene funksjonene som har blitt et kjennemerke for Terrex-serien . På den ene siden den høye polstringen av en effektiv og tykk EVA mellomsåle som er blandet med et tynt lag Boost for å maksimere effektiviteten. På den annen side er den enestående holdbarheten til en Continental ™ gummi yttersåle , hvis robuste piggmønster gjør det mulig for Agravic XT Gore Tex å fortære milevis med terreng med letthet, og holde absolutt trekkraft i alle slags værforhold.

TERREX AGRAVIC XT GTX SKO

VANNPROOFsko for utvidede løp og sikker på å gripe vegen.

Hold deg tørr og spenstig i disse løpeskoene. De vanntette og pustende skoene er bygget for et steinete, forankret terreng, og gir beskyttelse og energiretur med alle skritt. En responsiv EVA-mellomsåle støtter foten for kontroll på ujevn mark, mens en robust yttersåle gir selvsikker trekkraft under alle forhold, våt eller tørr.

EGENSKAPER:

Vanlig passform

Blonder nedleggelse

Støpt TPU og netting øvre med sveisede soner og en TPU tåhette

Continental ™ Gummi yttersåle for ekstraordinært grep selv under våte forhold; Heel pull

EVA mellomsåleramme; GORE TEX®®-fôr for vanntett, pustende ytelse

Sokk som konstruksjon klemmer foten

Krave / tunge: Perforert EVA med maskeomslag for pusteevne og komfort.


Oppdag det store utvalget av utendørs produkter fra adidas som vi har på lager til de beste prisene. Hos trekkinn, din nett utendørs butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt adidas Terrex Agravic XT Goretex fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner adidas Terrex Agravic XT Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Materialer
Skobredde
Eneste teknologi
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias adidas Terrex Agravic XT Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Terrex agrvic xt goretex

-

Fete sko kan bare anbefales herfra, god pris

Terrex agravic og goretex

-

Jeg setter pris på disse skoene, jeg synes de er ikke så stive som beskrevet av noen kommentarer, litt tunge, men behagelige fottøy og superkroker. Jeg anbefaler.

Terrex agravic gt goretex

-

Super god tennis å kjøre på steiner og pytter, de er ikke de letteste, men de har all beskyttelse du trenger for stien, jeg anbefaler dem

Agravic gtx

-

Utmerket produkt og pris, anbefales

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk