`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

adidas

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

Produktbeskrivelse adidas Terrex Swift R2 Goretex

Å bevege seg raskt og jevnt over hele fjellet har alltid vært målet for adidas elskede Terrex-serie . Hvis du har spurt deg selv hvorfor fotturister rundt om i verden elsker disse joggeskoene, må du ikke se lenger enn adidas Terrex Swift R2 Gore Tex løpesko .

Terrex er anerkjent for produktene sine holdbarhet og tilpasningsevne, og Swift R2 GTX er intet unntak, med en øvre mesh-nett som er spesielt designet for å holde foten trygg takket være det herlige samspillet mellom TPU-forsterkninger og en støpt TPU-topp. Som navnet antyder, har denne spesielle R2-utgaven et GORE TEX®-lag som gir den en imponerende mengde vanntetting. Å ta på seg disse skoene er raskere og enklere enn noen gang takket være Lace Bungee , som automatisk fester kabler bare ved å trykke på en knapp og trekke sikkerhetsenheten rundt dem.

I den eneste enheten gir den legendariske Yttersålen fra Traxion , laget av Continental ™ sammensatt gummi , fenomenalt grep i bratt terreng uansett hvor vått eller vanskelig å komme gjennom. Takket være en lett, myk EVA-mellomsåle er demping av største betydning i Swift R2 GTX, noe som gir større komfort når du kjører gjennom komplekst terreng og klatrer i vinklede åser.

Utvide grensene dine over trelinjen. Disse menns lette turskoene er hjemme i alpint terreng. Et lavt, slitesterkt øvre med fartsfeste støtter føttene på ujevnt underlag, mens en Continental ™ Gummi ytre såler festes til vått og tørt terreng. En pustende GORE TEX® membran holder føttene tørre hvert trinn på veien.

Egenskaper:

Ripstop mesh øvre for pusteevne og lett vekt

TPU overlegg for holdbarhet og ekstra støtte

GORE TEX® fôr for vanntett, pustende ytelse

Speed ​​lacing konstruksjon for rask snøring og en tettsittende passform; Lace Bungee stows laces for å unngå å snuble

Støpt TPU tåhette for beskyttelse

spesifikasjoner:

Vekt: 350 g


Finn ut adidas Terrex Swift R2 Goretex på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herresko salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Sko produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos trekkinn.

Spesifikasjoner adidas Terrex Swift R2 Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Materialer
Eneste teknologi
Vekt fottøy
Anbefalt bruk

Tecnologias adidas Terrex Swift R2 Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (122)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Adidas terrex swift r2

-

Rask frakt, toppartikkel! Veldig pålitelig nettbutikk!

Produkt

-

Veldig rask frakt og utmerket produktbeskrivelse

Flott kjøp

-

Så fornøyd med produktet, den aller beste sko jeg har for utendørs. Passformen er så behagelig og føles riktig i alle områder, et solid kjøp og anbefales på det sterkeste

Utmerket

-

Alt er super !!!

Veldig bra

-

Veldig rask frakt, før planen, og et problem jeg hadde med betaling ble løst raskt over natten. Veldig komfortable sko, de gir den vanlige adidas størrelsen, selv om jeg merker dem noe strammere enn tidligere terrex-modeller; vil prøve å sette dem i vintervannet nå. Lukkesystemet som erstatter blonder er raskt å bruke og ganske behagelig, samt å oppnå en veldig god passform.

Bra kjøp

-

Jeg kjøpte dem i gave til mannen min, og de har virket veldig komplette og veldig stramme sko. Jeg håper du liker dem.

5. par rask r2 og veldig fornøyd

-

Dette er nå mitt 5. par Swift R2, og jeg bruker dem ubarmhjertig til alle fritidsaktiviteter, inkludert terrengløp, å spille fotball med barna mine, sykle med familien, spille hockey på astrogress, den forsterkede tåen er veldig nyttig. Jeg bruker vanligvis minst 8-14 måneder ut av dem før jeg må bytte ut. Goretex holder føttene friske og tørre, og med mindre vann kommer inn over hælområdet har jeg aldri våte føtter.

Terrex swft r2 gtx

-

Jeg har hatt en rekke par Terrex GTX sko gjennom årene. Passformen er liten, så jeg må gå to halv størrelser større. Skoene i seg selv er komfortable selv om innleggssålene på denne skoen er litt fastere enn Terrex jeg har hatt tidligere. Jeg liker utseendet til dem og gleder meg til å gi dem et godt løp de neste månedene. Dette er min første bestilling fra Trekk Inn, og jeg kan bare si at det var en god service, og jeg har ingen klager

Alt perfekt

-

Jeg mottok terrex innen den angitte perioden. Veldig behagelig, veldig fornøyd med kjøpet.

Adidas terrex swift r2

-

Rask levering, best pris, gode sko

Adidas terrex swift 2 via trekkinn

-

Topp pris og utmerket levering som angitt. Tok litt lenger tid, men prisen var mye bedre, så vi visste det. Gode sporingssystemer som holder deg informert. Å motta Adidas sko, hvilke fantastiske tursko dette er. Sannsynligvis ikke noe annet for meg lenger .. Jeg burde blitt mye tidligere ..

Funksjon med stil

-

Flotte goretex sko, flott for fotturer i våt Tasmanian vinter

Adidas terrex

-

Dette er det andre kjøpet for det samme produktet, helt fornøyd fra begynnelsen av kjøpet til mottakelsen av produktet! Ikke 5, men 10 stjerner

Adidas terrex swift r2 goretex

-

5 stjerner, oppfyll fristene.

Adidas lander

-

Perfekt, leveringsdato respektert. Lette og komfortable sko. Vær forsiktig med å ta en 1/2 eller til og med en størrelse over vanlig størrelse. Jeg vil teste dem i fjellet ...

God pris !

-

Perfekt tursko!

Adidas & trekkinn

-

Jeg elsker Terrex. Levering var smertefri og sporing av varen gir deg trygghet. Allerede på de neste varene mine

God service og flott produkt.

-

Produktet ble som annonsert og levert ganske raskt. Ingen klager her.

Rask og enkel transaksjon

-

Rask levering. Fantastiske tøfler. Mer behagelig enn forventet. Min første Terrex og jeg ville gjenta. Jeg måtte be om 2 flere tall fordi de er veldig stramme. Jeg bruker en 42 og jeg måtte returnere dem og be om en 44. Jeg sender til utleveringsstedet fordi jeg var borte hjemmefra. Tjenesten er veldig rask og enkel.

Terrex raskt r2

-

3. par Terrex-sko. Bra iført sko. Komfortabel å ha på seg i lange perioder mens du står på føttene.

Adidas terrex swift r2

-

Superrask levering og skoene ser fantastiske ut, og de er superkomfortable

Adidas terrex

-

Utmerkede sko

Suveren og rask frakt

-

4. par av Terrex. Rett og slett suveren og komfortable.

Beste avtale

-

superkvalitets beste produkt noensinne

Terrex

-

Utmerkede kvalitetssko

Et veldig godt valg

-

Jeg er en rullator. Blant alle trekkingskoene jeg har prøvd, er dette de beste: perfekt passende, stiv såle selv for røffe stier, pustende takket være Goretex og vanntett. Dette er det fjerde paret som jeg kjøper, og jeg tok dem med overalt, fra Dolomittene til Maremma, til Sahara-ørkenen. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler dem.

Grep og komfort

-

Det andre paret mitt etter noen andre uheldige opplevelser. Grep på toppen av andre merker av såler og første sko som skåner meg for smertene foran på foten i lange utforkjøringer, samtidig som foten holdes ordentlig. Vi forstår ikke veldig godt hvorfor de ikke ville være egnet for lang avstand? ...

Perfekt

-

Bedre enn den vanlige Nike air max. Mer behagelig og mer robust enn Nike som gjorde vondt på foten på slutten av dagen. Og estetisk er det en suksess. De kan brukes med alle typer arbeidsbukser. Som de er svarte, er de diskret. Sterkt anbefalt.

God pris.

-

Opprinnelig kjøpte jeg et par av disse i boot-versjonen og likte dem så mye at jeg kjøpte ytterligere to par. I fjor for min turferie kjøpte jeg den samme skoen i grønt, og de var så behagelige at jeg har kjøpt to par ekstra i sort. Jeg ville kjøpt mer fordi prisen er veldig bra.

Sjekk for frakt

-

De sender til San Just (denne troen Argentina),

Fremragende

-

Dette vil være mitt andre par siden de første gjorde en enestående jobb med å holde føttene mine tørre og de skjegg også

Flotte sko og rask internasjonal frakt

-

Flotte sko, lett og behagelig! Tok omtrent en måned, men forventet å være internasjonal shopping under COVID. Vil definitivt bestille fra Trekkinn igjen!

Fornøyd

-

Akkurat det jeg forventet. Å gi bort og vite hva terrex er.

Veldig behagelig og godt grep.

-

Designet er fint, spesielt SPEEDLACING, noe som gjør det vanskelig å komme av i forhold til tradisjonelle lisser. CONTINENTAL sålen gir et godt grep når du går på terreng.

Toppsko!

-

Nydelig, stabil og skreddersydd trekkingsko fra Adidas! Super tett passform når du går på stier og skogsbilveier og normale turer. 5 stjerner !!!

Terrex med gore tex

-

Perfekt passform, robust ute, men myk fra innsiden. Du kan bruke dem hele tiden. Beste trenere noensinne.

Komfortabel og lett

-

De er komfortable, motstandsdyktige sko, med god tilslutning og ganske lette. Jeg hadde dem allerede i en annen farge, og sannheten er at de passer som en hanske på foten. Den røde solfargen er oransje, og de ser bra ut i lite lys. God valuta for pengene.

Anbefaling

-

Det er flotte sko, jeg har det allerede for andre gang, og det er mest komfortable sko som jeg noen gang hadde hatt.

Terrex swift r2 goretex

-

Beste sko jeg noensinne har eid. Jeg bruker dem hver dag for alt, kontorarbeid til dagsturer. Ekstremt lett og behagelig og jeg synes ikke goretexen er varm, som jeg fryktet at jeg kunne gjøre. Jeg var skeptisk til å begynne med at de var litt stive / støpte, men har blitt glad i passformen. Den formen lar meg skli inn og ut uten å engang trenge å bukke meg over, uten nesten glid. Jeg var også skeptisk til speedlace ledningssystemet som jeg ikke tidligere hadde brukt, men har elsket det. Veldig godt bygget - Fantastisk trekkraft, og goretex klarer seg perfekt under våte forhold, og de ser fremdeles praktisk ut nye uten anstrengelse etter et års bruk. Mine døtre ga meg kudos for et skarpt kjøp (sannsynligvis første gang noensinne - svart på svart er tilsynelatende i). Litt kostbart, men verdt det for meg. Ikke siden jeg kjøpte mitt første par Pumas i klasse 5 etter å ha spart godtgjørelsespenger i flere måneder, har jeg satt pris på et par sko.

Anmeldelser

-

Jeg bestilte Adidas Treks sko 46 i størrelse. Relativ rask levering (til tross for tilstanden til Corona virus) Jeg er veldig fornøyd med skoene

Adidas terrex swift r2 gtx

-

Veldig rask levering til Israel, Ideal fit størrelse, originalt produkt!

Det mest komfortable og tilpasningsdyktige

-

Produkt 10

Jeg elsker dem

-

Veldig hyggelige og komfortable og de virker tøffe og pålitelige ... Vil teste dem i helgen

God service og rask levering

-

God kvalitet

Perfekte tursko

-

Sise er perfekt, passer til foten min, materiale av høy kvalitet, komfortabel, fin stil, godt vanntett og perfekt stabilitet ...

Adidas terrex swift r2 gortex ... glad jeg valgte dem

-

har brukt disse nå i en uke eller så, dette er veldig komfortable vanntette vandresko. god fast base, veldig støttende med et flott snøresystem. slitebanen ser ut til å være veldig slitesterk. turing vår til å være en flott erstatning for mine gamle Salomon-sko. ikke overrasket over at de er en av de beste som anbefales på noen få sammenligningssider.

Perfekt

-

Jeg valgte denne modellen til sålen. Den fester perfekt på asfalt, akkurat det jeg så etter. Ellers veldig behagelig

Kadir

-

Ürün harika tavsiye ederim: D

Utmerket produkt, topp kvalitet.

-

rask levering, utmerket produkt, perfekt.

Utmerket produkt, topp kvalitet.

-

rask levering, utmerket vare, alt perfekt.

Trekinn

-

Cok iyi sehir ayskkabilari herturlu hava sartina uygun

God

-

goretex er flott!

素 晴 ら し い

-

防水 性 も 良 く, 履 き 心地 も い い 素 晴 ら し い 靴 で し た

Stor

-

Etter min mening er produktet utmerket, starter med den myke kontinentalsålen, men med utmerket grep. I byen forbruker den litt, men den er veldig behagelig. Goretex-skoen er litt stiv til å begynne med, men ved å bruke den mykner den litt. Utmerket tetthet og veldig rask hurtig snøring.

Fornøyd med kjøpet

-

Jeg kommer fra å bruke Salomon xa pro 3d gtx, og sannheten er at den raske r2 for min smak er mer behagelig fra første stund. Den kontinentale sålen forhindrer glid på urbane land, noe som for min bruk gjør dem helt tilstrekkelige. Generelt anbefaler jeg kjøpet.

Terrex

-

Skoene er topp. Tjenesten på dette stedet er dårlig. Du betaler ekstra for en rask levering og du mottar det ganske enkelt med vanlig post. Skam.

Adidas

-

Ürün zamanından önce geldi harika bir ayakkabı ve harika bir alışveriş sitesi

Iyi

-

arkadaşlar ürün çok güzel, tavsiye ederim ve ayrıca hızlı kargo. TR´ye 15 günde geldi orijinal ürün.

Adidas terrex

-

Til og med det jeg ventet på. God levering

Stor

-

ingenting å si at superkomfort, vanntetthet og gleden av å ha disse skoene er første gang på nettstedet ditt og tredje gang neste :)

Terrex swift r2 goretex

-

Flott design og kvalitet! Det er andre gang jeg kjøper denne modellen.

Adidas terrex swift r2 goretex

-

Ürün cok kaliteli.Kullanımı cok rahat.

Bra produkt

-

God finish, kompatibelt produkt

Penger / kvalitetsbalanse = utmerket

-

Jeg liker virkelig kvaliteten, holdbarheten til produktet og lastetiden ..

242424

-

çok kaliteli ve rahat bir ürün.ayrıca hızlı teslimat için teşekkürler

Flotte joggesko

-

Flotte joggesko. Blir virkelig ikke våt. Perfekt til senhøst.

Noen av de fineste lette turskoene

-

Elsker disse skoene; bare små problemer med holdbarheten. De tar mye på seg, men noen ganger deler gummisålen seg fra hovedskoen.

Utmerket

-

Fint lett og solid skoprodukt

Swift r2

-

Flott modell, fulgt opp til forventningene.

Stor

-

Utmerket produkt levert raskt

En toppsko

-

Jeg har nå kjøpt skoen for andre gang, fordi jeg er henrykt over bærekomforten, holdbarheten og egenskapene i dårlig vær. Fjern kjøpsanbefaling.

Terrex r2 gtx

-

Utmerket!

Godt produkt

-

Godt produkt.

1987654

-

Alıcı ben

Kjølig

-

Veldig fornøyd med kjøpet bruker jeg dem daglig, og jeg er veldig fornøyd.

Teşekkür

-

Teşekkür ediyorum siparişlerim tam zamanında ve istediğim ölçülerde geldi.

Teşekkür

-

Teşekkür ediyorum sipariş ettiğim Adidas terrex ayakkabı ve Colombia mont istediğim gibi geldi 16 dager

Teşekkür

-

Aldığım Adidas terrex ayakkabı ve mont tam zamanında ve istediğim gibi geldi tşk ediyorum

Perfekt

-

Veldig gode utesko, jeg har en andre generasjon av denne typen og er veldig fornøyd ..! :-)

Yorum

-

Çok teşekkür ederim zamanında teslimat yaptılar

Høstens beste sko.

-

Flotte joggesko. Komfortabel, vanntett. Størrelsen passer perfekt. Veldig fornøyd med kjøpet!

Adidas

-

Takk, alt er super!

Adidas

-

Takk, alt er flott!

Bra produkt

-

Levering til Ukraina 20 dager, kvaliteten er utmerket, størrelsen tilsvarer!

Komfortabel gangsko

-

Gode, komfortable gangsko. Passer perfekt. Rask, enkel levering.

Utmerket produkt til en fornuftig pris

-

Utmerket motta skoene innen tidslinjens forventning

Goretex joggesko

-

Etter å ha prøvd flere merker av denne typen sko, likte jeg virkelig at Adidas har modeller av denne typen. Veldig bra såle med godt grep. Vanntett med GoreTex som er en garanti. Til å begynne med er skoene litt harde, men litt etter litt er de støpt ved foten, snøresystem som ligner andre merker, som jeg likte. Med en god sokk kan du bruke hele året til å gå turer i uregelmessig terreng, og også etter by. Forsendelsen tok 2 dager. Nett anbefales uten tvil. Mange forskjellige produkter til en god pris.

Topp service og kvalitet

-

ekte artikkel, god pris og levering var rask. Imponert overalt.

Adidas terrex swift r2 goretex sko

-

Goretex sko veldig behagelig. Veldig raskt slips- og slippsystem. Meget flott design. Frakt på 2 dager, ganske raskt. Av de beste nettstedene, med en rekke merker og har de beste prisene. Nett anbefales uten tvil.

Adidas terrex

-

Flott produkt til en god pris. Tjenesten veldig bra!

Anbefales!

-

Levering til rett tid og riktig størrelse. Produktet er behagelig og blir min hverdagslige sneaker.

Kult butikk

-

Flott produkt !!! Veldig bra butikk !!!!

Adidas terrex swift r2 gtx

-

Fottøy fungerer perfekt i det det er beregnet på. Skoene er litt stive, men veldig komfortable. Rask og effektiv levering. anbefale

Ok

-

Takk raskt og effektivt

Bill אדידס

-

נעלים מעולות הגיעו מהר יותר! מזמין רק דרך האתר שלך! המון תודה !!

Utmerket produkt og alvor .. !!!

-

Til å begynne med hadde jeg ingen tillit til å kjøpe, men etter ankomst var jeg glad for beslutningen om å satse på trekking. Fra Argentina Gratulerer og hold det opp for verden.

Topp kvalitet

-

superprodukt

Topp kvalitet

-

flott produkt

Gode sko, men ...

-

Gode sko, samsvarer med mine forventninger + veldig solide. Det er imidlertid viktig å ta gode sokker når det gjelder tykkelse. Det faktum at sko gnir føttene forårsaker blemmer, se sprekker som kan vare i en god uke. Jeg tror det er et spørsmål om å tilpasse føttene til skoene. Etterpå er det et spørsmål om vane.

Godt produkt

-

Godt fottøy, noe stivt, men oppfyller sin funksjon perfekt, utmerket grep.

Godt kjøp

-

Miracle som et produkt. Levering til Odessa tok 14 dkk. Jeg planlegger en kuppel her!

Stor

-

Definitivt original er original ... vet at du skal bruke et originalt produkt som skal være en hanske for føttene ... det er tillit ... utmerket produkt.

Ideelle joggesko i et halvt år

-

Perfekt oppføre seg på banen, ekstremt komfortabel. Seks måneder senere dannet snøring gnist Gortex en hallen i brettet. Jeg bærer det andre paret allerede, historien gjentas. En venn også. Konklusjon: Perfekt joggesko i seks måneder.

Sko kjøpe tilbakekalling

-

Rask og svært tilfredsstillende levering. Jeg visste allerede skoen som tilsvarer et svært høyt kvalitetsprodukt som kombinerer brukbarhet i byen og gode styrker i fjellene i utfordrende turer eller klatring (skummelt grep på kontinentalsålen) samt å være helt tørr i dårlig vær. For meg, den beste sko noensinne. Mathieu C.

Mountain raser

-

De anbefales for fjellkjørsler på 10 kilometer, eller du vil anbefale meg andre bedre modeller

Den er kommet riktig

-

Skoene kom i leveringstiden, alt gikk perfekt, takk.

Vakre og ubehagelige sko for korte turer

-

Vakre og ubehagelige sko for korte turer. Etter å ha gått noen dager i joggesko, ble beina mine pundret, i mazols måtte jeg sette disse vakre joggeskoene til side i noen uker. Hard og lav yttersåle, noe som gjør hælene ømme når de går i lang tid.

Utrolig

-

Det er mitt fjerde kjøp på nettstedet, feilfri levering. Skoene er utrolig, jeg kjøpte akkurat den samme modellen (denne gangen grønn heller enn svart), og det er spektakulært. Jeg har allerede testet tennis i stier og abseiling, og alt gjorde i regnfulle perioder, og jeg likte det veldig mye. Jeg anbefaler det.

Solid bygg

-

Slitesterke tursko med kapasitet til å tåle tøffe omgivelser. Tåboksen er en liten bit for bred, men alt annet om det er behagelig, om ikke imponerende.

Fine sko

-

Gode sko til stien.

-

Utmerkede joggesko for utganger til naturen eller bevegelsen rundt i byen i vårhøstens slush. Lys, størrelsen sammenfalt med 100% Kjøper et tredje par. Av minusene: gniddes under blonder på bunnen av lacing etter omtrent en årstid med intensiv bruk.

Stort utvalg.

-

Kvalitet varer. Levering fra Holland til Moskva tok 10 dager. Jeg vil anbefale trekkinn til vennene mine.

Veldig fornøyd.

-

Flott produkt. Levering utføres fem dager før fristen, veldig hyggelig. Definitivt vil jeg bruke trekkinn-tjenesten mer enn en gang.

Gode sko!

-

Jeg er fornøyd med disse skoene for fotturer.

Awesome

-

For meg er det den beste designen jeg har sett i mitt liv. Vesentlig minimalistisk. Skoens struktur er fantastisk. Jeg hørte mange kommentarer om størrelsen, men i mitt tilfelle passer størrelsen på skoene perfekt med konverteringen basert i USA. Leveringen ble gjort på mindre enn en måned. Goretex er virkelig fantastisk.

Komfortabel og veldig fleksibel sko

-

De er veldig komfortable og fleksible, ideelle for regnfulle og kalde dager

Det er et godt produkt.

-

Det er et godt produkt. Jeg anbefaler deg.

Fort

-

Hyggelig

Super sko

-

Super sko, bestille 1 størrelse større

Utmerket sti sko

-

Veldig slitesterk sko med GoreTex vanntett konstruksjon. Montering er best en størrelse opp EUR eller en halv størrelse opp UK / US størrelse. Sko er både komfortabel og støttende på alle områder. Sole by Continental er svært grippy som man ville forvente av en topp dekkprodusent. Alt i alt vil jeg enkelt anbefale denne skoen, for alle som leter etter lettveisstier eller løpesko.

Opprinnelig????

-

Opprinnelig?

våre eksperter svarer

Hei, alle produkter på vår nettside er helt originale, takk. Med vennlig hilsen

Fantastisk

-

Jeg elsker disse skoene !! Veldig behagelig og holdbar! Flott grep. Veldig fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk