`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Aku

Aku NS 564 Spider II

  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II

Aku NS 564 Spider II

Produktbeskrivelse Aku NS 564 Spider II

Opprinnelig designet for US Navy Seals og Green Berets Special Forces, revurdert med full gummibeskyttelse for tå, brukt av Special Forces. NS 564 SPIDER II er en meget pustende støvel med mange formål, med enestående støtte, stabilitet og støtdemping. Anbefales også for spesialstyrkenheten til politiet. Den spesialdesignede Vibram®-miksen gir optimalt grep selv på våte overflater og i situasjoner der ekstrem vedlikehold og total kontroll er nødvendig. Perfekt når du bærer tung belastning eller påtar deg vanskeligere oppgaver.

spesifikasjoner:

Overdel: semsket tett 1,8 mm / luft 8000®

Øvre beskyttelse: bycast rand

Foringsbeskrivelse: sanifit

Yttersåle: vibram® edderkopp

Mellomsåle: die cut eva

Varig: 4 2 mm nylon + eva (myk)

Fotbed: tilpassede passformer

Vekt (gr. 1⁄2 par): 480

teknologier:

Air 8000:

AIR 8000® er en AKU-patentert teknologi som kan gi utmerket transpirasjon, for å holde føttene tørre og komfortable under utendørsaktiviteter og for å sikre optimal ytelse selv i ekstreme temperaturer

Vibram ® såle:

Våre støvler bruker en Vibram® såle som ble valgt for sin mer stabile plattform, dype selvrensende luger og positiv hælbrems for økt trekkraft når den synker.


Hvis du er interessert i Aku NS 564 Spider II, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herresko produktnavnet fra merket Aku har den høyeste produksjon skvaliten. Aku designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Aku NS 564 Spider II idag!

Spesifikasjoner Aku NS 564 Spider II

Høyde støvler
Eneste teknologi
Materialer
Permeabilitet
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Aku NS 564 Spider II

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

.

-

varm og komfortabel

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk