`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Aku

Aku Trekker Lite II Goretex

  • Aku Trekker Lite II Goretex
  • Aku Trekker Lite II Goretex

Aku Trekker Lite II Goretex

Produktbeskrivelse Aku Trekker Lite II Goretex

Evolusjon av Trekker Lite II GTX-modellen. Ideell for dagsturer. Den ultrakomfortable passformen, stabiliteten og eksepsjonelle pusteegenskaper gjør den til den perfekte støvelen for varme klima. Design utviklet i henhold til detaljene i kvinnelig plantaranatomi.

spesifikasjoner:

Overdel: Semsket / Air 8000® 1,8 Mm

Øvre beskyttelse: støtfanger med tå og hæl

Fôrbeskrivelse: Gore Tex® Performance Comfort

Yttersåle: Vibram® Winkler

Mellomsåle: Double Density Die Cut Eva

Varig brett (stivhet): 6 4 M Nylon (middels stiv)

Fotseng: tilpasset passform

Vekt (Gr. ½ par): 620

Teknologi:

Gore Tex®:

Gore Tex®-membranen er et eksklusivt, varmeforseglet teknisk stoff som inneholder omtrent 1,4 milliarder mikroskopiske porer per kvadratcentimeter.

Disse porene er omtrent 20 000 ganger mindre enn en dråpe vann, men 700 ganger større enn en molekyl fuktdamp. Så mens vanndråper ikke kan trenge gjennom Gore Tex-membranen, kan fuktdamp, nemlig svedighet i gassform, lett slippe unna. Gore Tex® har utviklet tre spesifikke typer membran for fotsektoren, hver med spesifikke funksjonelle egenskaper. Alle produkter fra Gore Tex® har garanti for å holde deg tørr ™.

Woman Fit:

Spesielt utviklet varer for kvinnes føtter, en koselig og innpakningsform som gir stabilitet og komfort på ujevne fjellstier.

Yttersåle Vibram®:

Det meste av samlingen Aku har eksklusive yttersåler designet sammen med Vibram®, både for den spesifikke designen og formen på yttersålen, så vel som for sammensetningen av gummi som den er laget med. Yttersålen er også designet med tanke på de spesifikke behovene og den forskjellige sluttbruken av skoene.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Aku Trekker Lite II Goretex unik. Hvis du er interessert i Aku Trekker Lite II Goretex bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk trekkinn. Vår omfattende Støvler kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte utendørs aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et trekkinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Aku Trekker Lite II Goretex

Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Aku Trekker Lite II Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk