`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Altra

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Produktbeskrivelse Altra Olympus 3

Olympus 3.0 har blitt fullstendig fornyet for mer støtte, stabilitet og trekkraft på noe terreng. Øvre mesh er mer pustende og slitesterkt og har trykt fjellgrafikk, og et 4-punkts GaiterTrap ™. Mellomsålen er mer fleksibel og lydhør nå, takket være tillegget av InnerFlex og barbering ned stakkhøyden med 2mm. Vibram MegaGrip yttersåle har blitt utvidet i hælområdet for økt stabilitet, og midtsporet har også blitt utvidet for bedre trekkraft i våte forhold.

Egenskaper:

FOOTSHAPE ™ TOE BOX:

Altras FootShape ™ Toe Box gjør at tærne kan slappe av og spre seg naturlig og storetåen forblir i en rett stilling for maksimal stabilitet og kraft.

NULL DROP ™ PLATFORM:

Hver Altra-sko har en Zero Drop ™ -plattform som plasserer hælen og forfoten i samme avstand fra bakken for naturlig justering og lav landing.

GAITERTRAP ™:

En nyskapende krok og sløyfe som sikrer dine gutter til stien din for å holde skitt og rusk ut.

VIBRAM® MEGAGRIP ™:

En høyytende klebrig gummiforbindelse med uovertruffen grep på våte og tørre overflater, robust levetid og optimal justering av bakken.

En BOUND ™ CUSHIONING:

En hoppekomponent laget av resirkulert materiale som beskytter foten mot harde overflater og øker energibesparelsen.

INNERFLEX ™:

Rutenett som riller i mellomsåle gjør at foten din kan bøyes mens den er lettere, for mer fart og bedre ytelse.

spesifikasjoner:

Stack Høyde: 33 mm

Vekt: 10,7 oz. / 283 g

Plattform: Fullpusset Zero Drop ™ plattform og FootShape ™ toe-boks

Mellomsåle: Dual Layer EVA / A Bound ™ med InnerFlex ™

Yttersåle: Slitesterk gummi med Vibram® MegaGrip®

Innersåle: 5 mm Contour Footbed

Øvre: Slitebestandig Mesh med minimal sømmer


Hvis du er ute etter Altra Olympus 3 er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herresko produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sko for ulike typer aktiviteter. Vår Sko er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Altra Olympus 3

Skobredde
Eneste teknologi
Permeabilitet
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Altra Olympus 3

Kundeomtaler og spørsmål (105)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor

-

Flott i løypa. Pustende, veldig behagelig og god passform.

Alt i orden

-

Perfekte sko og perfekt behandlingstid. Alt ok og som forventet.

Annen anmeldelse

-

(først produktet kom innen angitte tider. utmerket) skoen ALTRA er bred og med dropp 0. For løpet er de utmerkede selv om jeg i mitt tilfelle må starte med små løp for dropp 0 (jeg er ikke vant til det) Selv om foten er bred med snørene godt plantet.

Flott sko

-

Altra Olympus 3.0 pute er super bra for løypekjøring. Med Vibrams megagrep er det trygt å ha alle løpetrinn.

Superb

-

Flotte sko, god pris og rask frakt vurderer at området som blir sendt fra vil kjøpe fra igjen.

Utmerket

-

Jeg oppgir at jeg prøvde forskjellige sko: hoka speedgoat 1, 2 og 3; dynafit katt ultra; den sportslige ultraraptoren og andre. endelig en sko som tilfredsstiller meg fra alle synsvinkler. komforten i passformen er uovertruffen (med de andre har jeg alltid hatt problemer med venstre fot, for smal plante), grepet er utmerket (kanskje bare ultraraptoren jeg fant dem overlegent) og dempingen er suveren (speedgoat etter mange kilometer Jeg fant det for "svampaktig"). det tok meg en stund å bli vant til mammutsålen, bredden gir alltid god støtte. ikke noe problem med slipp, null. for de som har et stort anlegg og vil gjøre mange km, anbefales det sterkt!

Altra

-

Skoene er helt gode, jeg vil gjerne kjøpe en til.

Sinnblåsing

-

De ankom onsdag. Jeg prøvde dem på torsdag og la dem allerede på lørdag for en 33 km lang løype, veldig teknisk. De responderte perfekt i alle situasjoner. De er flotte.

Komfort og godt grep

-

Altra Olympus 3.0-pute er bra. Og megagrepet fra vibram skuffer deg aldri. God sko for lange mil.

Fornøyd

-

Mye komfort, god fingerplass, mye reaktivitet, godt grep og mye pusteevne. Jeg har allerede kjøpt andre par. Sålens holdbarhet er ikke den beste og snørene er veldig store. Totalt sett er gode sko, noe som gir utmerkede sensasjoner, anbefaler jeg kjøpet.

Kule joggesko

-

Komfortable sko i alt terreng, godt grep om stein og jord, utmerket for lange avstander

Elsker altas mine

-

Jeg har veldig brede føtter. Jeg ville alltid blåse ut siden av skoene i løpet av uker uansett merke til nå. Jeg har brukt Altra i flere år nå og de er det eneste merket som skoene passer til mine EEEE brede føtter. New Balance lager en 4E bred sko, men Altras passer bedre og holder lenger. Jeg er en tidligere Marine og blåser gjennom sko som ingen virksomheter. Den ene nedgraderingen er at når du endelig finner et par som passer og fungerer, endrer Altra skostil og mønster nok til at det ikke passer til det samme. Jeg har funnet ut at jeg elsker Olympus 3’er, men 2.5’ene og 3.5’ene er en helt annen passform og sko. Jeg har måttet sende Altra på e-post og finne hvilket skomønster som passer best til 4E fotbredden når jeg ikke lenger kan finne den stilen jeg trenger lenger. Dette er grunnen til at når jeg finner en paif som passer, kjøper jeg vanligvis 3-4 sett av gangen, så jeg har sko som vil vare i noen år før jeg må gjøre denne showdansen igjen.

Flott sko

-

Jeg liker det.

Flott sko

-

Perfekt passform, jeg liker det.

Compressport pannebånd

-

Skikkelig fint og lett pannebånd. Tørr fort

De går luksus

-

Du går flytende, la oss se hvor mange kilometer vi tar

Første alta

-

Veldig fornøyd med denne skoen: behagelig, utmerket demping og dette på baksiden, men også foran. Dette gir en enkel og avslappende tur. Den eneste ulempen: Jeg liker å være bred foran på foten, men dette er for mye begrenset, og i teknisk nedoverbakke kan det være litt irriterende

Bombe!

-

Supersko bedre enn hoka, jeg ble allerede forelsket i Altra Olympus

Komfortable sko

-

Det er en veldig behagelig sko for både å løpe og gå på lange løyper. Det er gripekraft og kan gå i fred.

For brede planteføtter og høy nakke

-

ankommer i henhold til angitt tid, prisen er utmerket sammenlignet med kvaliteten som skoen gir. Jeg bruker den til amatørløypekjøring på veldig tekniske ruter og med raske og fremhevede høydeforskjeller, perfekt fall, null (for meg !!), bruker jeg dem sakte til å forme foten. Jeg gir bare 4 stjerner fordi jeg på grunn av det dårlige været ikke presset dem til det maksimale. gode sko !!!

Demping i verdensklasse

-

Etter 2 løp er de allerede blant favorittskoene mine til alle tider. Super demping og stabilitet.

Beste sko noensinne for meg

-

dette er mine tredje altsko og min første olympus. siden jeg begynte å løpe på altras, brukte jeg den ensomme toppen og escalante for vei. løp først ut av esken i helgen, og det føltes bra. Jeg fortsatte å løpe med veldig kort hvile og gjorde 27 km uten blemmer. for øyeblikket er dette den beste skoen noensinne for meg. bedre enn min leadville 3. Jeg klarte til og med å løpe bakken min og gjentar reirdagen, da beina ikke ble bustet fra forrige løp, og fortsatt føltes bra etterpå. Jeg antar at det er på grunn av supermyk mellomsåle som reddet bena og knærne mine fra å bli slitne, noe jeg pleier å føle på de andre skoene mine uten null, etter 2 timers løping. trekkraften av sålen er også suveren. det er veldig tørt med tapt av løse steiner på stien vår her i Dubai og ingen sklier for meg. ser ikke bred ut som min ensomme topp, men fortsatt mye plass til tærne. absolutt anbefale denne skoen til alle som ønsker å prøve null drop. du vil ikke angre. bare følg overgangsanbefalingen så vil du elske dem. Jeg bruker størrelse 10 oss på min ensomme topp og bestilte 9,5 oss på dette og passer bra. levering kom også tidligere enn forventet.

Altra olympus

-

En flott løypesko, for lange avstander. Det har en flott amplitude for fingrene til sidene, selv om det er en god størrelse. God fotstøtte til tross for bredden. En flott siste, genererer mye stabilitet og den store mengden demping, absorberer uregelmessighetene i landet uten å protestere. For å sette en lime, bare tungen, er det i utkanten av knuten når du fester snørene. Jeg vil fortsette å kjøpe Altra Olympus.

Altra olympus 3

-

En sko som allerede er kjent for meg. En luksus for føttene.

Overrasket

-

15. oktober 2019 bestilte jeg Altra Olympus 3 Gray US 11 (jeg eide allerede et eldre par i en annen farge). Den første fakturaen indikerte en leveringsdato for 21. oktober, en dag før vår to ukers tur til Europa. Det var først etter at jeg hadde bestilt at jeg innså at varen ville bli sendt fra Spania. Jeg har også lest mange negative anmeldelser om andre problemer med å få varene sine. Jeg trakk meg tilbake til en lang ventetid. Men skoen ankom i perfekt stand den 10/22, og jeg hadde skoene allerede dagen etter på flyet for turen! Overraskende nøyaktig levering av flotte sko i utmerket tilstand.

Super comodes

-

Estic virkelig overraskelse av komforten og grepet

Flott løypesko med bred tåboks

-

Så behagelig på lange løyper som hokas, men så mye mer rom for tær og feil føtter. Dette er nå min tur til langløpsko. God service fra runnerinn som vanlig.

Maksimalisme i sin reneste form

-

Flott sko for lange avstander og brede føtter, det er den perfekte kombinasjonen,

Flotte sko

-

Jeg ville prøve disse skoene lenge, men var redd for nullfallet. Endelig kjøpte jeg dem, og jeg er overrasket. Disse er flotte.

Flott sko

-

En av de mest komfortable skoene jeg har kjøpt. Stor bredde ved tåboksen gjør en slik forskjell. Ypperlig demping for stier og turer. Jeg anbefaler en halv størrelse ned. Jeg er UK 10 i hver sko så bestilte USA 11 men viser seg med formen på tåboksen jeg er 9,5 i altras.

Wheelers par excellence

-

Perfekt sko å rulle og rulle på spor og løyper. Utmerket grep på sålen, for å klatre i fjell og klatre med selvtillit på hvilken som helst bane. De er ikke tunge for volumet de har, lar deg rulle i et lykkeligere tempo enn det kan virke. Som negative punkter, i veldig teknisk og ødelagt terreng må du være veldig forsiktig, den bredden lar deg ikke ha den presisjonen du ville ha med en smalere sko, og den 33 mm-profilen din isolerer deg for mye fra det uregelmessige terrenget, og lar deg ikke ha den samme kontrollen som for eksempel med søsteren King MT, men generelt er det en flott sko, behagelig og god følgesvenn for avganger uten etablert returtid. Utmerket salg og frakt service. hilsen

Andre olympus 3

-

Skyver deg fremover!

Komfortabel

-

Mottok disse på rekordtid. Dagen etter gikk jeg turer på et lokalt fjell, og disse fungerte utmerket. Etter turen føltes føttene mine bra, de andre turskoene mine, ikke så mye.

Akkurat det jeg så etter

-

God demping, utmerket ventilasjon og god plass til å utvide foten inni. Helt anbefalt.

De beste

-

Det er det beste i fluffy.

Anbefaling fra min fysioterapeut

-

Utmerkede sko Jeg anbefaler fysioterapeuten og går rutene mine uten problemer

Altra olympus 3

-

De er det andre paret jeg får fra runnerinn, god valuta for pengene, uten tvil min beste allierte for ultra-dype løp.

Perfekt passform

-

Etter å ha kjøpt noen her for omtrent en måned siden, måtte jeg kjøpe et andre par som sikkerhetskopi og overbeviste en av mine treningskolleger om å kjøpe det. Det var deres debut i et 12 km løp og ble overgitt til dem. Jeg har alltid brukt andre merker og gitt en sjanse til Altra Olympus 3.0, for å være tung 96 kg var motvillig til å kjøpe. Men det var en hyggelig overraskelse. Passformen til skoen på foten er fantastisk. I tillegg til å holde foten stabil, etterlater den tærne "løse". Å ha på seg Injiingi-sokker er da den perfekte matchen. Krever tilvenning for de som aldri har brukt nullfall.

Perfekt passform

-

Etter å ha kjøpt noen her for omtrent en måned siden, måtte jeg kjøpe et andre par som sikkerhetskopi. Jeg har alltid brukt andre merker og gitt en sjanse til Altra Olympus 3.0, for å være tung 96 kg var motvillig til å kjøpe. Men det var en hyggelig overraskelse. Passformen til skoen på foten er fantastisk. I tillegg til å holde foten stabil, etterlater den tærne "løse". Å ha på seg Injiingi-sokker er da den perfekte matchen. Krever tilvenning for de som aldri har brukt nullfall.

Altra olympus 3

-

Sekunder jeg kjøper. Ikke noe mer å si

Altra olympus 3.0

-

Som alle Altra-produktene jeg har, skiller det seg ut for sin komfort.

Rewiew

-

Null slipp .... la oss se.

Flotte sko

-

Veldig utførende sko..Super myk egnet for Ultratrail er jeg veldig fornøyd

Veldig behagelig og utmerket terpentin

-

Jeg vil at de skal gå gjennom landskapet og spore med løse steiner, fordi jeg ser etter demping og grep. Den buede tåen og fraværet av helning i sålen (uten "slipp") er kritisk for min metatarsalgia, produsert av artrose (hallux limitus). De er for myke og tillater en viss bevegelighet i metatarsalleddene, som i mitt tilfelle ender med smerter. Jeg vil legge til noen stive maler, og forhåpentligvis vil de ende opp med å være perfekte for meg. Som en kommentator sier på et annet nettsted, er det en jobb å kjøpe sko til de som lider av denne typen problemer!

Altra olympus 3

-

Perfekt! rumpedemping! å glede seg over dem! veldig god stabilitet! ... som råd: tålmodighet til å tilpasse seg drop, 0, og deretter å gjøre mange kilometer! ...

Anbefaling fra min fysioterapeut

-

Hallo, jeg er veldig glad, fysien anbefalte dem til meg av skoene fra Altra, han fortalte meg at jeg kom til å bli vant til dem, og sannheten var et utmerket kjøp, skoene er fantastiske, jeg begynte å jobbe og noen følgesvenner så ham og prøvde dem på og nå vil de kjøpe dem, så ingenting vil fortsette å anbefale merket, takk og god morgen

Olympus 3.0

-

Produktene er allerede, levering til rett tid. Alt godt

Super

-

Eksepsjonell demping.

Å gå på bunnene

-

Det er første gang jeg bruker denne typen fottøy, og jeg er forelsket i dem. Jeg hadde alltid brukt Brooks glyserin, og kjøp du blir anbefalt av en venn, og de er imponerende med en demping som om du flyter og veldig bred tå. 10

Andre olympus 3.5

-

Eksepsjonell sko, utrolig grep med uoppnåelig demping og komfort.

Altra olympus 3.0

-

5 * de virkelige tøflene

Olimpus3

-

med hvert nye par av Altra-joggesko, vokser tilliten min til dette selskapet bare. utmerkede løftesko for ultra-starter! gangartere er veldig ønskelige, løper av glede!

Om dette produktet

-

Stor komfort med nullfallet. Sko for kjørelengde. Vibram er et must. Man bør også kjøpe den stråleren som følger med disse skoene, og du får aldri små steiner og støv inne igjen. Altra 4ever !!!!!

Gjennomgang

-

De oppfyller det som ble lovet, kanskje for tungt

Altra olympus

-

Flotte sko for ultra lange avstander. Stabiliteten er veldig god med tanke på at plattformen er 33 mm. Vekten er også akseptabel 290 gram. Hvis du trenger sko for å gå 100 km eller mer, er Olympus et veldig godt valg.

Altra oliympus

-

Veldig behagelig og superputet sko. Det er ikke for tekniske fjellområder, eller for høye rytmer, men for å rulle kilometer på land og grus for mennesker med mye vekt eller hva de liker, er dempingen perfekt. I sålen vibrerer områdene som ikke har såle relativt raskt. Resten av skoen er solid og kvalitet. Ordren kom til meg etter den angitte og med skader i kassen. Men skoene godt.

Vakker, men ikke for meg

-

virkelig en fin sko, jeg ville risikere det fordi jeg aldri hadde på meg sko med slipp, 0 og jeg har problemer med støtte fra føttene mine, med konsekvenser på ryggen. et fint produkt, veldig amortisert, og det er det jeg var ute etter, men ikke egnet for meg. fremdeles 5 stjerner

Favorittskoene mine !!

-

Jeg kan ikke snakke høyt nok om Altra-sko og spesifikt Olympus-modellen. Dette er langt de mest komfortable skoene jeg noensinne har brukt for fotturer og backpacking. Dette er mitt tredje par, og når disse slites, får jeg et nytt. Det virker også som om hver nye modell blir litt bedre! Takk Altra !!

Komfort

-

Jeg begynte å bruke dette merket nylig og uvitende, så langt kan jeg bare gi råd om en total komfort. På holdbarhetsnivået kan jeg ikke kommentere fordi jeg har gjort noen få KM, men jeg håper den er like holdbar som i komfort.

Altra olympus 3

-

Veldig polstret, virkelig behagelig

Olympus 3

-

Flott sko, virker holdbart og behagelig rett ut av esken. Fornøyd med produktet

Perfekte sko

-

Mine perfekte langdistansesko

Altra olympus 3

-

Tidligere prøvde jeg flere anerkjente løpende selskaper, men jeg var ikke fornøyd før jeg grunnla Altra. Og jeg tok den ikke av lenger. Jeg kjøpte Altra Superior, jeg var veldig glad for plassen i skoen, og samtidig passformen, men etter et halvt års løping i fjellet, en kollisjon på rask sammenløp med roten rev nettet på skoen halvveis, tid for et nytt eller annet selskap, jeg tror jeg vil prøve igjen Altra kanskje de har forbedret noe, jeg bestilte Olimpus 3, kom en uke før neste konkurranse, beslaget går tett inn, men i midten mye plass som alltid, og de holder føttene godt, løpet to dager før konkurransen er annerledes, men OK og så starten - Jurassic rock, sand og røtter, skoene var perfekte: myke, litt fjærende, men ga seg ikke for steiner og røtter, de ble døpt på min nye rekordavstand på 55 km, jeg skylder dem delvis! Jeg håper dette ikke er slutten på utfordringene mine, og begynnelsen med Altra Olympus 3 vil jeg gjøre det! Jeg anbefaler det fordi det er verdt det.

Altra olympus 3

-

3 ord, lette, komfortable og tilhenger, fantastiske er ordet som perfekt beskriver dette produktet.

Sko med eksklusive funksjoner

-

Eksepsjonell sko i demping og med god stabilitet. Veldig bra alternativ for deg som har kneproblemer (chondromalacia), jeg har det problemet i en av dem, og disse skoene er bra for meg. Veldig bra grep når steinene og steinene er våte.

Komfortabel

-

Maksimal demping og komfort.

Flott

-

Komfortable, pustende og holdbare sko Perfekt for lang gangavstand

Varsel etter bestilling

-

Utmerket produkt i samsvar med mine forventninger. Levering litt lenge .. men generelt veldig fornøyd

Andre olympus 3

-

Sko som forbedrer seg over tid. I den tredje utgaven ser det ut til at den øvre er litt mer motstandsdyktig, mens balansen mellom absorpsjon av påvirkning og reaktivitet som jeg allerede hadde satt pris på i tidligere Olympus-modeller bekreftes som vidunderlig. Det virker som om tåboksen er litt mindre bred, men passformen forblir veldig innbydende og hyggelig. Jeg har løpt i omtrent tre år, spesielt Trail, med Altra, for øyeblikket er det ikke noe bedre i sektoren.

Flott produkt

-

Supersko som på en glimrende måte klarer å formidle mellom absorpsjon og reaktivitet. Utmerket grep takket være Vibram. I denne modellen virker tåboksen for meg litt mindre bred, men selv over lange avstander bekrefter skoen fortsatt kvalitetene til komfort og holdbarhet. Bruk ytterligere tre år, og på mange måter har løpet mitt hatt god nytte.

Super

-

Perfekt sko for lange uteløp. Kombinerer absorpsjon og reaktivitet på en balansert måte. For meg det beste fra Olympus-serien, selv om tåboksen i denne modellen virker litt mindre bred.

Utmerkede sko

-

En kjenner av Altra i noen år, jeg vil ikke bytte merkevarer for noe i verden. Komforten er nesten uslåelig. Kroken på gjørmete og våt jord er veldig bra.

Olympus 3 altra

-

Supersko, ultra behagelige like mye pute-nivå som komfortnivå. De er tøfler. Tungen er veldig liten, men snørene forblir på den. Crampon for vei og vei, men ikke på fett. Stygg design for å se stygg, men vi kan ikke ha alt. Leveringen kan være lang. Skostørrelse, respekter størrelseskartet altra og det er ok bra løp

Olympus 3

-

Flotte sko for lange turer i ulendt terreng og den knuste steinen i det hele tatt. Den eneste feilen etter min mening er at slitebanen gnir den indre puten og river ganske lett. Jeg anbefaler dem også til de som har problemer med leddene. Frakt service er litt kostbar og lang. God pris!

Olympus 3

-

Flotte sko for lange turer på grusveien, veldig polstret, du føler ikke det røffe terrenget og den knuste steinen i det hele tatt. Foten forblir veldig behagelig og fingrene beveger seg i et rikelig sted. Jeg anbefaler en størrelse mer enn den som vanligvis bæres. De eneste feilene i bunnen og den brede sokkelen har gnidd skodeputen av. Flott for de som har problemer med leddene. Frakttjeneste med middels lange tider. God pris!

Enkelt vakkert

-

Etter år fant jeg endelig en sko som løste alle kroppsholdningsproblemene mine. Virkelig utmerket fullt fornøyd tror jeg det vil være vanskelig å gjøre uten disse skoene fra nå av. Jeg er virkelig glad for at jeg har kjøpt dette ...

Utmerket produkt

-

Jeg gikk fra en dråpe, 10 en dråpe, 0 uten mellomgrunn og til slutt etter 2 år med problemer med de forskjellige leddene jeg nå har løst ... Jeg ble gjenfødt helt fornøyd med både produktet og nettstedets alvor ... punktlig i frakt. .. alt i alt utmerket fra 0 til 10 ville jeg gi en 10 og ros

Altra olympus

-

Utmerket service fra Trekking som vanlig. Virker veldig behagelig ut av esken. Kjør muligens litt lite hvis du vil svømme i den brede tåboksen. Myk, men stabil under føttene.

Anbefalt

-

skoene samsvarer med forventningene

Enda bedre enn før

-

Elsket min Olympus 2.5 Altra, og disse er enda bedre. Flott polstret sko.

Den andre olympus!

-

Fra 2,0 til 3,0! Stivhet er høyere enn før, og det ser ut til at du kan løpe i fjellet med selvtillit. Ser frem til fremtiden.

Beste løypesko

-

Veldig behagelig å bruke på den tekniske ruten, veldig stabilitet. Jeg liker bruk for ultra

Perfekt for brede føtter. gode show

-

Flotte sko for flerdagers trail ultra. Har aldri hatt en blemme som har hatt med annenhver sko. Flott hvis du har brede føtter

Andre olympus 3

-

Gode sko til lange turer på grusveien, veldig polstret, du føler deg ikke så grovt terreng og knust stein i det hele tatt. Foten forblir veldig behagelig og fingrene beveger seg i et stort rom. De eneste feilene i min mening er snørebåndet og tungen som er for korte. Flott for rask tur på ujevne overflater, og jeg anbefaler også dem til de som har problemer med leddene sine. Fraktservice med middels lange tider. Bra pris!

Olympus 3

-

Utmerket. Olympus 3 Overholder den annonserte

Jeg har allerede to olympus altra 3

-

De er fantastiske, polstrede, komfortable, stabile, vandre og løpe lange avstander. For å klage litt har de to åpnet ved tåen når gummien ender og det elastiske materialet begynner, ved å sparke en stein som løper, forstår jeg hva som kan skje med hvilken som helst sko, men jeg tror det kan bli bedre.

Altra olympus 3.0

-

Flott sko. Det er det andre paret jeg har av denne modellen. Perfekt for spor eller teknisk terreng, selv om denne versjonen har forbedret ytelse på tekniske områder. Fantastisk pute

En sofa på føttene

-

Sko med stor komfort, utmerket pute uten å miste fart, med god plass til fingrene. Oppnådd til en god pris på siden, med utmerket ordresporing og rask service. Flott kjøp

Rating.

-

Veldig fornøyd med kjøpet, med tanke på at de vil bli brukt til rekreasjonskrysseturer og ruter ... veldig polstret, komfortabelt og motstandsdyktig. Vi vil gjenta Altra ... sikkert ...

Altra olympus

-

Komfortable, pustende og slitesterke sko Perfekt for lang gangavstand

Jeg gjentar

-

De er mine andre parene jeg kjøper. Veldig behagelig for ultras.

Altra olympus 3

-

Utmerket for langdistanse-ultralyd, komfortabel, vibrerende sål

Komfortabel. bra for fotturer

-

Jeg har allerede to par Lone Peak 4s og et par Timps. Jeg liker å ha på seg, men Olympus 3 gir en mye større polstring og er perfekt for rockere stier. Ser ut til å være holdbar, men tiden vil fortelle.

Godt gjort altra

-

Jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Skoen er ekvivalent med adidas ultra boost for veien i plushness du føler. Jeg har ikke angret det For butikken er best, for prisene selger! men mange utgifter og veldig dyrt å sende det i hjemmet mitt. Andre etter en logisk mengde penger de sender gratis.

Komfort par excellence

-

Som alle andre Altra sneaker er de super komfortable, men med den ekstra støtdempingen som får deg til å føle deg som en levita! 10

Altra olympus 3

-

Veldig komfortable joggesko! Den riktige størrelsen, høy kvalitet i produksjonen, veldig tålmodig yttersåle. Sendt raskt, tjenesten er også fornøyd.

Utmerket og forbedret.

-

Skoene er smalere og lengre enn forrige versjon. Bra grep og grep, jeg anbefaler å senke halv størrelse hvis du hadde 2,5.

Veldig bra sneaker

-

Kvaliteten er tydelig. Holdbarheten og grepet har blitt forbedret, noe som gjør dem smalere og nesten en centimeter lengre enn den forrige modellen, jeg anbefaler å senke halv størrelse.

Altra igjen!

-

Dette er min femte Altra sko og, selv om den tyngste, definitivt den mest holdbare og robuste av partiet. Jeg bruker dem til (veldig sakte) ultralyd og bare normal iført resten av tiden. Super behagelig.

Komfort

-

Utmerket tennis for lange løp

Altra olympus 3.0

-

Tok et par dager til å bli vant til, da det var en annen følelse enn vanlig fotdrakt, når du satte disse på og gikk på grov bakken, utrolig komfort, så glad jeg kjøpte, god service også

Flott sko!

-

Flott sko !!

Flott for lange ultralyd

-

flott sko for lange ultra raser, min favoritt null dråpe, og wide toe boks, perfekt vibram megagrip yttersåle.

Godt produkt

-

Produktet er bra og leveringen mottatt også i tide, akkurat mottatt dette elementet, derfor er det ikke for komfort og ytelse det ikke vet etter bruk av måned eller 2 måneder, jeg gir produkt tilbakemelding

Utmerket for ultras

-

Stor polstring, komfort og beskyttelse for lange avstander, for terrengene ikke for tekniske, den store tå boksen flott!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk