`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Arc’teryx

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo
 • Arc’teryx Incendo

Arc’teryx Incendo

Produktbeskrivelse Arc’teryx Incendo

Arc'teryx Incendo Hoody er en allsidig, lett og vanntett jakke designet for folk som brenner for trekking, fotturer og fjellklatring. Denne jakken er svært komprimerbar, komfortabel og enkel å ha med, da den kan plasseres bort i sine egne lommer.

Det svært lette stoffet Lumin 20 med 100% polyester som er vindfast og luftgjennomtrengelig, noe som gjør denne jakken hyper lett og egnet for varierte forhold. Den DWR (slitesterke vannavstøtende) finishen i stoffet avviser fuktighet og lett nedbør og holder deg varm og behagelig hele tiden. Den justerbare trekkstangen i hemmet gir den et atletisk utseende, da det passer sømløst og kan justeres etter ditt eget ønske. Takket være reflekterende briser som gir sikt i lite lysområder.

Den monterte hetten gir full dekning og beskyttelse fra utsiden og kan enkelt og pent brettes i kragen når den ikke er i bruk. De to håndlommene med glidelåser og den interne stash-lommen inni den gir god lagringskapasitet. De elastiske mansjettene tetter også kald vind og full glidelås foran gjør det enkelt å legge på lag med andre jakker. Også sladdet underarm og leddet mønster sikrer maksimal bevegelighet og komfort under alle fysiske aktiviteter.

Arc'teryx Incendo Hoody sjekker alle boksene, da det er en svært kompakt, slitesterk og ultralett jakke som enkelt kan transporteres til ethvert reisemål. Så det være seg tur, løping, trekking eller det være seg fjellklatring Arc'teryx Incendo er et perfekt plagg du kan kjøpe med en gang.

Stuvbar, minimalistisk, vind- og vannavstøtende hettegenser.

Incendo Hoody:
En minimalistisk jakke med en svært funksjonell hette, Incendo er skapt for fjelltrening og løping i marginalt vær. Laget av hyperlight Lumin ™ -stoff, motstår Incendo vind og vann med et nivå av luftgjennomtrengelighet som hjelper fordampningskjøling. En DWR-behandling løfter vannmotstanden, og nettpaneler under nettet gir ventilasjon. Arc'teryx Composite Mapping-teknologi plasserer mesh og Lumin ™? -Stoffene strategisk for å gi den mest effektive balansen mellom beskyttelse og klimastyring.

Dynamisk bevegelse:
Dynamisk bevegelsesfrihet er kjernen i Arc´teryx design. Incendos ergonomisk effektive trimpasning holder seg nær kroppen, og sladde underarmer og leddede ermer gir bevegelsesfrihet. Funksjonene er minimaliserte og spesielt valgt for å maksimere ytelsen, redusere vekt og bulk og forbedre komforten. Den lille panseret hette gir beskyttelse mot vind og duskregn, en tilbakegående kant utvider dekningen, og den lave profilen kragen forsegler været uten å gnage eller begrense bevegelsen. Refleksblader forbedrer synligheten under treningstider som er forhåndsgitt eller om kvelden. Hettegenseren er superkompakt og veier bare 130 gram (4,6 oz) og stikker inn i sin egen lomme for transport.


Full produktfunksjoner:

Tekniske funksjoner:
Værbestandig
pustende
Lett
Komprimerbar og pakkerbar
Rask tørking

Konstruksjon:
Laminert hengersløyfe med høy styrke
Composite Mapping Technology plasserer strategisk hvert stoff for mest effektiv beskyttelse og klimastyring
Dot Air Mesh underarmpaneler gir ventilasjon

mønster:
Artikulert mønster for ubegrenset mobilitet

Hood konfigurasjon:
Montert hette
Hette kan rulles og festes med snap når den ikke er i bruk

Krage-konfigurasjon:
Liten brystknapp foran holder den unzippede jakken på plass slik at den får maksimal luftstrøm

Glidelåser og flue-konfigurasjon:
Full glidelås foran med vindklaff

Mansjett & ermer Konfigurasjon:
Elastiske mansjetter

Hem Konfigurasjon:
Slipp ned hem
Justerbar hempesnor forsegler trekk

Lommekonfigurasjon:
Stuer vekk i sin egen lomme
Glidelås stuvlomme med innsatt mediellomme og port

Logoer og etikettkonfigurasjon:
Reflekslogo for lite synlighet

Integrerte funksjoner:
Reflekterende branner for økt synlighet i lite lys


spesifikasjoner:

materialer:
Lumin ™ —100% nylon 6,6, 49 g / m². Denne lette 20D-taffetaen som er veldig sterk for vekten, har 6,6 garn av nylon. Lett pustende med en DWR-finish.
Dot Air Mesh m / DWR 100% polyester
Vekt: 125 g


Omsorg:

Maskinvask i varmt vann (30 ° C)
Vask mørke farger separat.Oppdag det store utvalget av utendørs produkter fra Arc’teryx som vi har på lager til de beste prisene. Hos trekkinn, din nett utendørs butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Arc’teryx Incendo fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Arc’teryx Incendo

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Størrelse kjøpt S. Han er 170 kg høy og veier 65 kg, men jeg følte meg litt liten. Arc'teryx er alltid riktig størrelse for den lille størrelsen, men hvis du vurderer å kjøpe en, vil det være nyttig. Kvalitet er ikke noe problem i det hele tatt. Det var en bestilling fra Japan, men det var veldig billige fraktkostnader med rask levering.

Bra skall for å løpe

-

Lett og allsidig. Jeg er 5'8 ", 158,7 pund og størrelse M passet bra!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk