up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva du skal ha på deg for fotturer

Elsker du turopplevelser og tilbringe tid med familien ute? Hvis ja, er det viktig å sørge for at du er utstyrt med riktig klær og utstyr. Fotturer med barn er morsomt, og du må fokusere mer på turutstyret deres enn deg selv. Valget av riktig hodeplagg til barna dine er en av de viktigste beslutningene du tar.
Enten du leter etter klassisk sommerhodeplagg, en bred luehatt eller en stilig lue, må du vurdere alle de tekniske funksjonene og stilene som gjør det til det aller beste valget. Les denne guiden og velg en perfekt turlue for deg og dine utendørsopplevelser.

Vandring Caps

Når du går på turstier, er en turlue som tilbyr smart beskyttelse og mange stiler et must ha. I solfylte dager er disse hettene designet med ytelsesstoffer og ventilasjon for å holde deg komfortabel uten å slite med svette.

Vandrehatter

Disse brede hattene er designet for å sikre at alle utendørsaktivitetene dine er skyggefulle og kule. Du kan få de mest stilige, funksjonelle og innovative designene av hodeplagg til barn fra våre ledende merkevarer Salewa , Columbia , CMP , Trangoworld og Vaude .

Neck Gaiter

Halsbukser er nyttige både på solrike og kalde dager. Om sommeren beskytter de huden din mot solbrenthet. Mens du er om vinteren, fungerer nakkebeskyttelsen som et beskyttende lag rundt nakken / ansiktet for å holde barna varme.


clouse menu Lukk