`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Berghaus

Berghaus Paclite Goretex

Berghaus Paclite Goretex

Berghaus Paclite Goretex

Berghaus Paclite Goretex

  • Berghaus Paclite Goretex
  • Berghaus Paclite Goretex
  • Berghaus Paclite Goretex
  • Berghaus Paclite Goretex
  • Berghaus Paclite Goretex

Berghaus Paclite Goretex

Produktbeskrivelse Berghaus Paclite Goretex

Hodet ut i den flotte naturen i komfort med disse Womens Gore-Tex Paclite Shell overtrekksbukse. Du vil gå og trek med enkle og praktiske, takket være GORE TEX Paclite Shell stoff, som er lett og kan pakkes sammen i sin egen ting sac når den ikke brukes ideell for bush turer og camping ekspedisjoner.

Egenskaper:

Trek i alle årstider med et vanntett, vindtett og pustende GORE TEX Paclite shell

Holde vannet ute takket være mikro tapede sømmer og vannavvisende glidelåser ideelt for uforutsigbare eller vedvarende værforhold

Å få varmt på vandringen? Ikke noe problem de ¾ lengde ventilasjonsglidelåser åpne opp for å la luften kjøling og komfortabel

Lagre disse buksene enkelt med mesh sac som komprimerer ned helt, hjelper du lagre den bort i bagasjen

spesifikasjoner:

Vekt: 185g

Teknologi:

Gore Tex:

GORE TEX teknologi har vært å hjelpe folk utforske utendørs i over tretti år ved å holde dem tørre og komfortable. Uansett hva du har planlagt - enten det er en ekspedisjon til polområdet, eller en tur i parken med familien - det er en GORE TEX stoff for å møte dine behov. Berghaus var den første europeiske utendørs selskapet til å introdusere GORE TEX stoffer på sine klær helt tilbake i 1977, og det er en forening vi er stolte av å fortsette. Våre plagg laget med GORE TEX Pro og GORE TEX med Paclite Technology møte Gore Extreme Wet Weather Bygge krav. Plagg med denne klassifiseringen er konstruert for å passere Gore mest aggressive regn test simulere utvidet vertikale og horisontale vinddrevet regn forhold.


Elsker du utendørs? Få din Berghaus Paclite Goretex og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Berghaus gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Dameklær for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre Bukser artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Berghaus Paclite Goretex

Typen bukse
Årstid
Funksjoner
Lengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk