up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond

Black diamond Cirque 22L Backpack

Black diamond Cirque 22L Backpack

Black diamond Cirque 22L Backpack

Black diamond Cirque 22L Backpack

plus
  • Play videoBlack diamond Cirque 22L Backpack
  • Black diamond Cirque 22L Backpack
  • Black diamond Cirque 22L Backpack
  • Black diamond Cirque 22L Backpack
  • Black diamond Cirque 22L Backpack

Black Diamond Cirque 22L Backpack

Produktbeskrivelse Black diamond Cirque 22L Backpack

Et viktig sportsutstyr for alle ryggsekkentusiaster Black Diamond Cirque 22L er en ideell, slank, lett urban ryggsekk designet for fotturer, fotturer og daglig pendling. Den kan godt tilpasses fra sti til bybruk, da den er slitesterk og behagelig å bære.

Denne allsidige ryggsekken med ryggsekk er en sammenslåing av urban ryggsekk og utilitaristisk messenger bag som gir maksimal holdbarhet. Den dedikerte eksterne plassen er perfekt for kontorarbeid, og de interne sikkerhetslommene har rikelig lagringskapasitet for viktig sportsutstyr. Takket være hurtig tilgang beskytter hovedrommet varene dine mot vann og fuktighet for enhver pris.

De polstrede skulderstroppene og de polstrede bakpanelene gjør det enkelt å ta tak og gå. De justerbare brystbåndene og linningen gir maksimal komfort og bevegelighet . I tillegg kan den polstrede hylsen sikre en 15-tommers bærbar PC og kan organisere dokumenter systematisk.

Det være seg daglig kontorarbeid eller fotturer med mye plass og lommer Black Diamond Cirque 22L er en holdbar ryggsekk av høy kvalitet for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på dine trekking- eller fotturer. Så velg med omhu!

Cirque 22 Ski Vest kombinerer funksjonaliteten til våre tidstestede skipakker med farten funksjonene skimo og ultraløpspakker. Fra daggamlepatruljer fra før arbeid til lange raske mål, holder Cirque Vest alt det essensielle i nærheten, mens det forblir slankt og lite påtrengende. Funksjoner som den diagonale skibæren og stegjern / hudlommen betyr at vesten blir stående på under overganger. Ved 22 liter kan vesten konfigureres som et enkelt rom eller deles topp til bunn. Avtakbar diagonal skibær og hjelm bærer ytterligere mulighet for tilpasning til målet. En perfekt følgesvenn til Cirque-skiene. Denne pakken er backcountry-skiløperne som vil bevege seg raskt og lett i fjellet.


Egenskaper:

Lommer med glidelås foran
Blitz stil topp trekning ledningen stenging
Intern glidelås lomme
På farten diagonal skibær (avtagbar)
Separert avy verktøylomme
Hjelmbæring (avtagbar)
UHMWPE 100d Nylon 4mm ripstop
Valgfri intern skillelinje
Enkel tilgang til hud / stegjernrommet
Vest stil justerbart selesystem
Bær med dobbelt isverktøy
Oppfyller ISMF Skimo-krav.


Spesifikasjoner:

Gjennomsnittlig lagervekt: S: 0,67 kg / 1 lb 7 oz
M: 0,68 kg / lb 8 oz
L: 0,69 kg / lb 8 oz


Black diamond Cirque 22L Backpack er det perfekte produktet for å nå dine utendørs mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Ryggsekker produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Sekker og kofferter produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på trekkinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Black diamond som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Black diamond Cirque 22L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up