up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Hjelm Vapor

Black diamond Hjelm Vapor

Black diamond Hjelm Vapor

plus
  • 360Black diamond Hjelm Vapor
  • Play videoBlack diamond Hjelm Vapor
  • Black diamond Hjelm Vapor
  • Black diamond Hjelm Vapor
  • Black diamond Hjelm Vapor

Black Diamond Hjelm Vapor

Produktbeskrivelse Black diamond Hjelm Vapor

Når sikkerhet og komfort er av største viktighet, kommer Black Diamond Vapor til enhver idrettsutøver. Det være seg høyintensiv fjellklatring eller sykling gjennom robuste terreng BD-damp er en lett, kompakt, komfortabel og pustende hjelm. Denne allsidige hjelmen gir teknisk funksjonalitet og beskyttelse i det ville fjellmiljøet.

Takket være den innovative geometriske friluftdesignen som tillater luftstrøm når som helst og holder deg komfort under utendørsaktiviteter. Tilsetningen av Co-støpt EPS-skum og polykarbonatskall som holder deg beskyttet til enhver tid og reduserer den ekstra vekten. Sperrejustereren med trykknapper gjør det lettere å bære og bære, mens lykteklemmene sikrer lyset ditt og holder deg trygg i løpet av daggrytid.

Uten tvil er et typisk utstyr Black Diamond Vapor en utmerket, pålitelig hjelm for lange reiser og sikkerhet. Så kjøp det uten å tenke! Gir ultralette, med lav profil beskyttelse, enestående ventilasjon og en sikker og super-behagelig passform, er Black Diamond Vapor hjelm en gå-overalt cragging lokk som beviser hjelmer Arent bare for multi-pitch trad klatrer og store alpine ansikter.


Vi har konstruert et ark av Kevlar og en serie av karbonstaver i mellom co-støpte EPS-skum og en polykarbonat skall for å holde vekten på et minimum, samtidig som du beskyttet.


Den Damp skralle suspensjon stikkes inn i hjelmen for kompakt lagring i sekken eller hale bag, og flyttbare hodelykt klipp sikre din lys på pre-daggry starter eller når rapping etter mørkets frembrudd.Funksjoner:


- Co-støpt EPS skum med polykarbonat skall er lavere profil enn Vector


- Geometri, open-air design gir uovertruffen luftstrøm


- Ratchet adjuster med støpte trykknapper


- Hodelykt klipp kan tas av for redusert snagging på stropper og klærSpesifikasjoner:


- Vekt: 186g, 199g


Alle utendørs produktene i kategorien Hjelmer har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Beskyttelse produkter fra Black diamond. Prisene på Black diamond Hjelm Vapor er 153.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Black diamond Hjelm Vapor

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Damphjelm

-

Det er allerede det andre jeg bruker. Topp hjelm. Synd at reservedelene ikke er tilgjengelige for den interne polstringen som over tid og svette har en tendens til å forverres i god tid før det er tid for å bytte ut hjelmen.

Flott

-

Lett og helt trygg. Veldig rask levering

Ultralight, ultraconfort

-

Bare fantastisk! Veldig lett med en total sikker følelse. Bare perfekt. Anbefalt.

Super lett!

-

Jeg har ikke testet på bakken, men det er superlys, luftig og vakkert! Jeg tror jeg vil alltid ha ham med meg. Anbefale!

Ultra~~pos=trunc

-

En hjelm som du ikke ville bruke hele dagen.

God design

-

Komfortable og svært godt ferdig

Lyseste klatringshjelm

-

Dette er den beste hjelmen jeg noensinne har hatt, den listeste, gir mest ventilasjon og sitter på hodet veldig behagelig. Kom veldig fort

Black diamond vaper

-

Takk for rask reaksjon og forsyning. Jeg ser frem mottar bestillingen min. Takk.

Det var en veldig godt kjøp

-

Fra Japan, vil det bli lagret alltid så kan kjøpe veldig billig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up