up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles

Black Diamond Trail Pro Poles

Produktbeskrivelse Black diamond Trail Pro Poles

Et særegent fjellklatring- eller trekkingutstyr Black Diamond Trail Pro er en allsidig, lett, komfortabel og holdbar trekkstang. Denne allsidige, robuste trekkingstangen tilbyr teknisk funksjonalitet og komfort i fjellmiljøet.

Takket være Dual FlickLock Pro justeringsevnen som gir sikkert grep, rask tilgang og rask lengde når du trenger noen justeringer. Tillegg av utskiftbare teknisk tips lar deg veksle mellom karbid- og gummitips når du vandrer gjennom ulendte terreng eller fjellklatring gjennom høye bergarter.

Tillegget av sklisikre EVA- skumgrepforlengelse gir sikkert grep og raske choke-ups på bratte terreng. Dessuten gir topp med dobbelt tetthet og 360-polstret polstret håndleddsrem et utmerket grep og maksimal ergonomisk bevegelse.

Uten tvil er Black Diamond Trail Pro en ideell alpinstang for raske turer og plagsomme løyper. Så kjøp det uten å tenke! Med et stort utvalg av justering med en kvinners spesifikke, slitesterk design, er kvinners Trail Pro en pålitelig, høy ytelse stolpe for alt fra dagsturer i Adirondacks til flere dagsturer i Nepal. Polens redesignede FlickLock Pro justerbarhet er nå lettere, sterkere og enklere å bruke, samtidig som den har en mer slitesterk aluminiumkonstruksjon, noe som gir rask, sikker og enkel justering som passer til terrenget. Denne justerbarheten er kombinert med vår nye SmashLock-hurtigutløsende teknologi, som er en hurtigutløsningsmekanisme som gjør at du raskt kan distribuere teleskopstangen og låse den på plass med et lett å høre klikk (hold FlickLock Pro stengt under distribusjon). Deretter, med FlickLock Pro åpen, trykker du raskt og trygt på polens spiss inn i stien for å frigjøre SmashLock for en rask sammenbrudd. Trail Pros oppdaterte grep er nå mykere og mer ergonomisk mens stroppen trekker inspirasjon fra vår sele teknologi for bedre sikkerhet rundt håndleddet og bedre håndtering når du takler bratt terreng. Utskiftbare karbidtekniske tips griper en rekke sporoverflater, fra ørken slickrock til klebrig smuss.

Egenskaper:

Mykt skumgrep med løsningsstropp for ekstra sikkerhet og bedre håndtering

SmashLock quick-frigjøringsteknologi for rask distribusjon og sammenleggbarhet

Ny FlickLock Pro justerbarhet - nå med aluminiumkonstruksjon som er lettere og enklere å bruke

Utskiftbare karbid Tech Tips, 38mm Trekking Basket

Ski-kompatibel ferrule vil akseptere 100 mm pulverkurver for dyp snø

spesifikasjoner:

Serie: Mountain

Vekt per par: 506 g (1 lb 1,85 oz)

Brukbar lengde: 95 125 cm (37 49 in)

Kollapset lengde: 60cm (23 in)


Black diamond Trail Pro Poles er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos trekkinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Black diamond Trail Pro Poles har den offensielle garanten av merket Black diamond. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Turutstyr katalog og Staver kategori.

Spesifikasjoner Black diamond Trail Pro Poles

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Stolpetype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig fornøyd

-

Jeg har brukt dem på flere turer, og de er lette og stabile. Anbefaler dem! Låsesystemet er enkelt å bruke når du har blitt vant til det.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up