up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black Diamond Trail Pro Shock Poles

Produktbeskrivelse Black diamond Trail Pro Shock Poles

Et særegent fjellklatring- eller trekkingutstyr Black Diamond Trail Pro Shock er en allsidig, lett, komfortabel og holdbar trekkingstang. Denne allsidige, robuste trekkingstangen tilbyr teknisk funksjonalitet og komfort i fjellmiljøet.

Denne allsidige trekkingstangen har også Control Shock Technology som ligger innenfor grepet og tilbyr firetrinns støtdemping på de stive, uregelmessige terrengene. Takket være Dual FlickLock Pro justerbarhet som gir sikkert grep, rask tilgang og rask lengde når du trenger justeringer. Tillegg av utskiftbare teknisk tips lar deg veksle mellom karbid- og gummitips når du vandrer gjennom ulendte terreng eller fjellklatring gjennom høye bergarter.

Tillegget av sklisikre EVA- skumgrepforlengelse gir sikkert grep og raske choke-ups på bratte terreng. Dessuten gir topp med dobbelt tetthet og 360-polstret polstret håndleddsrem et utmerket grep og maksimal ergonomisk bevegelse.

Uten tvil er Black Diamond Trail Pro Shock en ideell alpinstang for raske turer og plagsomme stier. Så kjøp det uten å tenke! Vårt trekkspor, som er designet for fire sesonger på allsidighet, har Black Diamond Trail Shock Pro terrengets absorberende fordeler av Control Shock Technology, kombinert med rask distribusjon og sammenleggbarhet av vår nye SmashLock hurtigutløsende teknologi. SmashLock-hurtigutløsermekanismen gjør at du raskt kan bruke teleskopstangen og låse den på plass med et lett å høre klikk (hold FlickLock Pro lukket under distribusjon). Deretter, med FlickLock Pro åpent, trykker du raskt på spissen av stangen inn i stien for å frigjøre SmashLock for en rask sammenbrudd. Polens Control Shock ligger i grepet og gir progressiv fire trinns støtdemping med jevn rebound kontroll på selv de mest robuste stiene. Dobbelthetthåndtaket har blitt oppdatert med en mykere gummi og jevnere og mer komfortabel design, mens den nye løsningsremmen skaper inspirasjon fra vår teknologi for bedre sikkerhet rundt håndleddet og bedre håndtering når du tar tak i bratt terreng. Den nyutviklede FlickLock Pro justerbarheten er nå lettere, sterkere og enklere å bruke, samtidig som den har en smidd aluminiumkonstruksjon. Utskiftbare karbidtekniktips gir sikker bitt på alt fra granittplater til furuduff.

Egenskaper:

SmashLock quick-frigjøringsteknologi for rask distribusjon og sammenleggbarhet

Ny FlickLock Pro justerbarhet - nå med aluminiumkonstruksjon som er lettere og enklere å bruke

Oppdatert mykt skumgrep med løsningsstropp for ekstra sikkerhet og bedre håndtering

Utskiftbare karbid Tech Tips, 38mm Trekking Basket

Ski-kompatibel ferrule vil akseptere 100 mm pulverkurver for dyp snø

spesifikasjoner:

Vekt per par: 590 g (1 lbs 4,81 oz)

Brukbar lengde: 105 140 cm (41 55 in)

Kollapset lengde: 68 cm (26 in)


Black diamond Trail Pro Shock Poles har Black diamond offisiell garanti fra produsent. Som en Black diamond offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Turutstyr produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Staver artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Black diamond Trail Pro Shock Poles

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Stolpetype

Kundeomtaler og spørsmål (9)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Produktanmeldelse

-

Ganske god kvalitet og anstendig pris; Jeg vil ikke anbefale dem for ski, men heller for fotturer.

Gode klubber, utmerket service

-

Rask frakt, veldig godt pakket, veldig beskyttet, som det skal være, jeg gir det en 10. Jeg har ikke prøvd stolpene ennå, men ved første øyekast ser de sterke, tekniske, av kvalitet ut, jeg tror jeg vil ha klubber for mange år er Black Diamond garanti. Veldig fornøyd med kjøpet.

Flott produkt

-

Flott produkt ... veldig hyggelig å se på og veldig solid; Antishock-systemet er utmerket. utmerket valuta for pengene. Anbefalt.

Inneholder denne gjenstanden en eller flere stenger?

-

Kan jeg få vite om denne gjenstanden inneholder et par stolper eller bare en enkelt stolpe? Takk.

våre eksperter svarer

Hei David! Prisen på dette produktet er for stolpeparet.
Takk for spørsmålet ditt, ha et godt kjøp!

God kvalitet og rimelig pris.

-

God kvalitet og rimelig pris

Lykkelig

-

Vi er fornøyd med kvaliteten på produktet, og tar i betraktning at det kom så langt, siden vi er i Alberta, Canada, er vi fornøyd med tiden det tok for levering.

Beste stokk

-

Disse stengene er utmerkede, sterke, dempfjæren gjør jobben sin veldig bra.

Takk skal du ha!

-

Varene ankom innen den opprinnelig annonserte perioden. Jeg vil gjerne bruke den neste gang.

Vi er fornøyde med at vi kan komme billig tidlig

-

Etter å ha bekreftet det faktiske produktet i en innenlandsk butikk, ankom produktet fra Nederland på bare en uke etter bestilling på nettet. Vi er fornøyde med emballasjen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up