up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond

Black diamond Trail Pro

Black diamond Trail Pro

Black diamond Trail Pro

Black diamond Trail Pro

Black diamond Trail Pro

Black diamond Trail Pro

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Pro
  • Black diamond Trail Pro
  • Black diamond Trail Pro
  • Black diamond Trail Pro
  • Black diamond Trail Pro
  • Black diamond Trail Pro
  • Black diamond Trail Pro

Black Diamond Trail Pro

Produktbeskrivelse Black diamond Trail Pro

Med et stort utvalg av justering med en balansert, slitesterk design, er Trail Pro en pålitelig, høy ytelse pol for alt fra dagsturer i Adirondacks til flere dagsturer i Nepal. Polens redesignede FlickLock Pro justerbarhet er nå lettere, sterkere og enklere å bruke, samtidig som den har en smidd aluminiumkonstruksjon, noe som gir rask, sikker og enkel justering som passer til terrenget. Denne justerbarheten er kombinert med vår nye SmashLock-hurtigutløsende teknologi, som er en hurtigutløsningsmekanisme som gjør at du raskt kan distribuere teleskopstangen og låse den på plass med et lett å høre klikk (hold FlickLock Pro stengt under distribusjon). Deretter, med FlickLock Pro åpen, trykker du raskt og trygt på polens spiss inn i stien for å frigjøre SmashLock for en rask sammenbrudd. Trail Pros oppdaterte grep er nå mykere og mer ergonomisk mens stroppen trekker inspirasjon fra vår sele teknologi for bedre sikkerhet rundt håndleddet og bedre håndtering når du takler bratt terreng. Utskiftbare karbidtekniske tips griper en rekke sporoverflater, fra ørken slickrock til klebrig smuss.

Egenskaper:

SmashLock quick-frigjøringsteknologi for rask distribusjon og sammenleggbarhet

Ny FlickLock Pro justerbarhet - nå med aluminiumkonstruksjon som er lettere og enklere å bruke

Oppdatert mykt skumgrep med løsningsstropp for ekstra sikkerhet og bedre håndtering

Utskiftbare karbid Tech Tips, 38mm Trekking Basket

Ski-kompatibel ferrule vil akseptere 100 mm pulverkurver for dyp snø

spesifikasjoner:

Serie: Mountain

Vekt per par: 530 g (1 lb 2,6 oz)

Brukbar lengde: 105 140 cm (41 55 in)

Kollapset lengde: 65 cm (25 in)


Black diamond Trail Pro har den offesielle garantien fra merket Black diamond. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Black diamond Trail Pro hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 154.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Black diamond Trail Pro

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Stolpetype

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Tilfredshet

-

Veldig bra kvalitetsprodukt. Veldig rask frakt og veldig godt beskyttet. Helt tilrådelig

Kvalitet og finish

-

Testet på en 15 km sirkulær, med 900 m ujevnheter i veldig teknisk og vått terreng, og de har fungert fantastisk. Begge lukningene er veldig presise og robuste. Båndet er veldig behagelig, med en veldig rask og enkel justering, selv om jeg gjerne skulle ønsket at det skulle åpnes litt mer, er det ikke at det er kort, det er min måte å bruke det på utforkjøringene.

Veldig gode pinner !!!

-

Disse pinnene er det jeg forventet. Jeg anbefaler det absolutt til alle!

Black diamond trail pro

-

Jeg brukte stolpene på flere turer og på forskjellige terreng, notatet er positivt for alle, i tjære er det en god ide å kjøpe gummituppene, da originalene vil lage litt lyd, men grepet forblir effektivt. Stokkene er lette og veldig kompakte, enkle å bruke selv med hansker.

Gode pinner

-

Pinner er kule, alt er i orden, men det er et par spørsmål. Lett å dekomponere og sette sammen, godt håndtak og sløyfemateriale. Glatte skjøter vil ikke la høyt gress og grener klamre seg fast. Elsket det. Låsen på bunnen av SmashLock lar deg imidlertid forlenge ytterligere 10 mm, for eksempel hvis pinnen er låst i steiner eller skitt. Hvor pålitelig, uforståelig.

Svart diamant trail pro

-

Lett å håndtere og funksjonell, enkel og rask å åpne og lukke ... anbefalt!

Svart diamant trail pro

-

Lett å åpne og lukke og absolutt funksjonelle pinner, utmerket i håndtering og funksjonalitet, anbefalt!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up