up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Zion Haulbag

Black diamond Zion Haulbag

Black diamond Zion Haulbag

plus
  • Play videoBlack diamond Zion Haulbag
  • Black diamond Zion Haulbag
  • Black diamond Zion Haulbag
  • Black diamond Zion Haulbag

Black Diamond Zion Haulbag

Produktbeskrivelse Black diamond Zion Haulbag

Black Diamond Zion Haulbag, som er et essensielt sportsutstyr for alle fjellklatrerentusiaster, er en ideell, elegant, lett urban tursekk designet for fotturer, trekking og lang pendling. Dette er den mest holdbare, store vesken som kan hente en uendelig mengde viktige gjenstander.

Laget med robust, tøft vinyllaminert nylonstoff som er holdbart, lett og gir maksimal beskyttelse mot variert utvendig vær. EVA polstrede skulderstropper og polstrede bakpaneler gjør det enkelt å ta tak og gir ytterste komfort. Også det justerbare hoftebelte sikrer maksimal bevegelighet og komfort mens du hopper de høyeste steinblokker eller klatrer i fjellet.

Så la ekspedisjonen begynne med denne Black Diamond Zion Haulbag som er en veldig høy og holdbar veske av høy kvalitet for alle globetrottere. hagesekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. Så vel med omhu! Den store grisen du elsker å hate, er Sion den største av BD hale poser for klasse V og stor vegg ekspedisjon bruk.Funksjoner:


- Tøff vinyl-laminert nylon stoff


- Tuck-away EVA skum polstrede stropper og hoftebeltet


- Innebygd standplass sete og doble vegger skjørtSpesifikasjoner:


- Mål: 40 x 45 x 100 cm, 15,8 x 17,7 x 39,4 i


- Vekt: 4,29 kg, £ 9 8 oz


- Volum: 145 L, 8848 cu i


Black diamond Zion Haulbag er et produkt som samsvarer til den Tauvesker og utstyr kategorien innen Klatreutstyr utvalget på din utendørs butikken, trekkinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av trekkinn. Hva er fordelene med Black diamond Zion Haulbag? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for utendørs.

Spesifikasjoner Black diamond Zion Haulbag

Farge
Kapasitet
Type bag

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up