up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

black-friday

banner campana

Black Friday Kategorier

Black Friday 2021

Å snakke om Black Friday gir deg godt humør og stor lykke, siden denne dagen har blitt synonymt med de beste tilbudene for alle dine favorittprodukter og merkevarer. Derfor har tradisjonen med å feire den største og viktigste begivenheten i den vestlige verden, Black Friday 2021, har kommet til Trekkinn, for å tilby deg det mest fantastiske rabatter innen fjellklær og utstyr.  

loading

Hva er Black Friday?

Black Friday er kjent som dagen da tusenvis av butikker og kjøpesentre i mange land rundt om i verden (opprinnelig USA) senker prisene slik at millioner av kunder kan kjøpe alt de vil til utrolige priser og gjøre seg klare til jul med gode gaver. Vet du hva du vil kjøpe denne Black Friday? Gjør deg klar!

Hva er Black Friday?

I år blir Black Friday 2021 feiret 26. november eller like etter høsttakkefesten, en dato som offisielt åpner julesalget i USA. På denne siden av kontinentet godkjente regjeringen Black Friday i Spania for bare fem år siden, for å markere begynnelsen av jula.

Våre Black Friday-tilbud

På Trekkinn har vi valgt ut gode tilbud og rabatter på fjellprodukter, med hjelp av de beste merkevarene innen fjellklatring i verden, slik at du kan klatring, vandre eller gå, med total beskyttelse, sikkerhet og alt til gode priser.

Black Week på Trekkinn

Vi vet at en dag ikke er nok til å gjennomgå alle tilbudene vi har klar for deg, og at du ikke vil gå glipp av det. Derfor bestemte vi oss for å ta hele uken, noe som betyr at Black Friday-tilbudene våre starter fra Fredag 19. november, som varer til påfølgende mandag (Cyber Monday). Så du får en full Black Week på Trekkinn.  
De ledende merkevarene innen fjellklatring, som The North Face, Salomon, Arcteryx, Columbia, La Sportiva, Salewa, Osprey, Garmin, Black Diamond og Petzl vil være med oss i en hel uke med salg for Black Friday 2021. Du kan rolig velge fra de beste tilbudene innen jakker, støvler, ryggsekker og all idrettsutstyr du trenger for å glede deg over fjellaktivitetene dine.

Historien om Black Friday

Det er flere teorier som skisserer den sanne opprinnelsen til Black Friday. En av dem sier at uttrykket "Black Friday" ble første gang brukt 24. september 1869, på grunn av den økonomiske kollapsen forårsaket av Jay Gould og Jim Fisk, som konkursførte hundrevis av selskaper på Wall Street.
Et århundre senere blokkerte innbyggerne i byen Philadelphia trafikken med ferieshopping etter høsttakkefesten, med begrepet som refererer til kaoset i byen. Dette er historien som kanskje mest ligner den nåværende ånden til Black Friday. The New York Times opprettet begrepet i 1975, for å beskrive det samme scenariet forårsaket av salget i New York etter høsttakkefesten.
Så det er ingen eksakt dato for når Black Friday først begynte, men tradisjonen har fortsatt i mer enn 50 år i USA, og mange land rundt om i verden har også vedtatt datoen for å tiltrekke seg kunder og øke salget. I Spania var det Apple som startet salget først i 2010, men siden 2012 har hundrevis av fysiske og virtuelle butikker også sluttet seg til denne feiringen

Cyber Monday 2021

I følge legenden kan det ikke være en god Black Friday uten en Cyber Monday. Og hvis du ikke trodde at en hel Black Week var nok, har Cyber Monday kommet med sine fantastiske rabatter, bare i tilfelle du trenger å kompensere for tapt tid. Opprinnelse til Cyber Monday dateres tilbake til 2005 i USA da virtuelle eller nettbutikker ønsket å øke salget på internett med sjokkerende rabatter.
Cyber Monday 2021 blir holdt 29. november, slik at du kan navigere i fjellbutikken vår og få tak i alle klatreutstyrene vi har på tilbud til den dagen.

clouse menu Lukk