up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bushnell

Bushnell Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv

plus
  • Play videoBushnell Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv
  • Bushnell Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv

Bushnell Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv

Produktbeskrivelse Bushnell Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv

For noen, markerer mørke enden av et eventyr. For andre er det Equinox Z. Bushnell Equinox Z er det nyeste tilbudet i rimelig forbruker Night Vision. Med høy ytelse glass mål, evne zoom og ekstremt lang batterilevetid, avslører ingenting de ukjente mørkets som Equinox Z linje med nattsyn produkter.


Enten brukes til å spore et dyr over en åpen prærie eller å utforske dypet av murkiest hulen, gir Equinox Z en enestående seeropplevelse i dårlige lysforhold.


Equinox Z linje designet for å ha råd til brukeren enestående optisk klarhet og et bredt synsfelt, og tilbyr kraftig infrarød belysning og dag eller natt visning. Med funksjoner som Image Capture, Video Recording, Dagtid farge og tripod montering kompatibilitet, Equinox Z gir brukerne verktøy for å lykkes i noen forsøke.


Legg til at den praktiske AA-batterier og en ekstra robust, vanntett hus, og resultatet er en digital nattsyn monocular som fungerer godt uansett situasjonen.Spesifikasjoner:


Forstørrelse x Obj Lens: 4.5x40mm

Tripod Mount: Ja

Synsfelt: ft @ 1000yds / m @ 1000m 28/8

Infrarød Illuminator: Ja

Vekt: oz / gr 22/623

Batteritype: M (4)


I tillegg Bushnell i Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv kategorien Camping fra din nett utendørs butikk kan du finne andre produkter relatert med Kikkerter. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Bushnell hos trekkinn vil du finne et stort variasjon av utendørs produkter som også kan interessere deg. Bushnell er fokusert på innovasjon og forbedre utendørs opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Bushnell Monokulær 4.5X40 Equinox Z 2014 Digital Nv

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up