`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside Camping

Camping kjølere ()

Filtre ()

Filtre

load

Oppbevaring og håndtering av mat for bobiler og backpackereDet er jobben til modne bobiler og backpackere å oppbevare maten nøye. Når de følger riktige matlagringsmetoder, holder de seg sikre mot sultende dyr. Trespass , Campingaz , Primus , Outwell , Easycamp er noen kjente merkevarer for å kjøpe lagringsutstyr for campingmat.

Utstyr for oppbevaring av mat1. Campingkjølere
Campingkjølere kan holde ting kaldt i mer varig tid enn vanlige. Camping krever campingkjølere som tåler grov og langstrakt håndtering. En myk sidekjøler er lettere, tynnere og enklere å lagre mat. Den isolerte kjøleren er egnet til oppbevaring av mat under en lang tur. Den isolerte kjøler motstår effekten av været under camping.

2. Lunsj kjølepose
Lunch Cooler bag er også kjent som en varig isboks. Den termostatiske saken holder maten kald og sikker. En liten lunsj kjølepose er egnet for en dags utflukt eller familiepiknik. En liten lunsj kjølepose gir en god termisk beskyttelseseffekt for å frakte isdrikker.
Kule lunsjposer for voksne har et stilig display, klassisk design og er enkle å rengjøre. Disse kule lunsjposene for voksne kan overlappes for komfortabel innkvartering.
Det er også en isolert kjøligere lunsjpose for oppbevaring av mat. Den varmeisolerende effekten av den isolerte kjøligere lunsjposen er egnet for vintersesongen for perfekt oppbevaring av mat.

3. Campingfryser
Den viktigste fordelen med å ha en bevegelig campingfryser er at den holder maten og drikken kald. En campingfryser kan også gi ekstra innkvartering ved å hjelpe som et tillegg til et kjøleskap. Bærbare kompressorfrysere av høy kvalitet kan fortsette å fungere, selv under enorm omgivelsesvarme og i et tøft område.

Lukk