up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Ting å ta for campingCamping er en aktivitet utenfor, inkludert nattbesøk fjernt fra hjemmene i et dekke, for eksempel et telt eller en rekreasjonsbærer.
Utstyret som brukes under camping eller annen utendørsaktivitet er kjent som campingutstyr.

Noen kjente merker av campingutstyr er Trangoworld , Sea to Summit , Regatta , Trespass , Led Lenser

Campingutstyr


Dette er sjekklisten over campingutstyr

Campinglys
Campingplasser har ikke lys, så du må ta med deg campinglysene eller campinglyktene . En lommelykt er egnet for camping, men en hodelykt frigjør hendene dine til andre oppgaver under camping.
En campinglykt er også et perfekt alternativ som en campinginnretning.
En ledet campinglykt er mer egnet enn noen vanlig lanterne fordi Led campinglykt er oppladbar og bevegelig.

Campingvarmere
Det primære formålet med en campingvarmer er å sørge for at det fremdeles genereres varme i et telt for å overvinne det kalde været, spesielt når du camper gjennom vintersesongen. Med varmen den produserer, kan du oppleve utendørsarrangementer til tross for frostværssituasjoner utenfor.

Camping hengekøye
Hammocks Tent er også kjent som camping hengekøye . Camping hengekøye telt systemer er alt i ett tilfluktsrom som dekker en hengekøye, myggnett for camping , en presenning for regn ly og et utsettingssystem for å fikse alt innen to trær. Camping tilbehør
Campingutstyr inkluderer et campingtelt, sovepose, komfyr, kjøler, kniver og verktøy. Kikkert, skjøteledninger og bord til stoler er også inkludert i campingutstyr.

clouse menu Lukk