up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge kikkert?


Kikkert er to teleskoper plassert side om side og justert for å peke på et identisk sted, slik at observatøren kan bruke begge øynene når han observerer fjerne objekter.

Night Vision Kikkert


Hvis du liker å oppdage ville dyr om natten, skyte coyoter og villsvin, holde øye med kalvene eller bare se opp for inntrengere, er nattesynkikkert veldig effektivt. Du kan se 1300 meter unna om natten og også på dagtid. Ta den ville verden veldig nær dine severdigheter med Night Vision Binocular.

Jaktkikkert


Jaktkikkert gir jegere tilstrekkelig avstand mellom dem og det ville dyret de sporer, noe som gjør det enklere for jegere å følge dyrelivet uten å skremme dem. Når du plukker jaktkikkert, er det viktig å finne optikk som passer tilstrekkelig forstørrelse slik at jegere kan undersøke byttet på avstand.

Fuglekikking kikkert


Et uforskjellbart kikkert med fuglekikking med en forstørrelse på 8 vil ha et bredere synsfelt og er veldig godt egnet for fuglekikking. De fleste fuglekikkere velger en kikkert med en forstørrelse på 7, 8 eller 10.

Fremgangsmåte for å velge kikkert


1. Velg kikkerten i prisklassen.
2. Velg en forstørrelse på 8x eller 10X.
3. Test mange modeller for å velge den beste.
4. Gå gjennom kikkertens øyelindring.
5. Undersøk ytterligere egenskaper og garantier.

Berømte merker å kjøpe kikkert


Dette er noen kjente merker hvor du kan kjøpe en ideell kikkert: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Lukk