up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Camping flecha flecha

Kjøkkenutstyr

()
load

Hvordan velge kokekar?

Camping kokekar

Kjøkkenutstyr, boller, gryter og tallerkener beregnet for campingutstyr er produsert for å reise. De har vanligvis lette saker og inneholder multifunksjonelle deler. Campingkokekar kan også forekomme med isolerte, sammenleggbare holdere eller avtakbare håndtak for å bære dem. Ideelt sett er de tette, lette å pakke og vaske og robuste nok til å overleve i forskjellige værforhold

Camping kokkesett

Flere selskaper lager campingkokkesett produsert spesielt for å tilfredsstille kravene til forskjellige grupper, fra enkeltcampere til en familie. Mange campingkokesett har et lokk som passer til to beholdere eller fungerer som en tallerken, stekepanne, sil eller skjærebrett. Noen kokekar inneholder tallerkener og kjøkkenutstyr. Camping kokekar sett er vanligvis laget av aluminium, rustfritt stål, titan og støpejern.

Campingvannkoker

Ferskvann er veldig viktig på camping, da det vil gi deg styrken til å nyte turen. Du trenger en campingkoker for å koke vann for å rense alle bakteriene. Og hvis du er en te eller kaffeelsker eller liker å drikke varmt vann, kan du bære en campingkoker sammen med andre nødvendigheter for camping. Campingkokere er varige og lette, noe som indikerer at den er behagelig å bære og kan være veldig nyttig på campingturene dine.

Tilbehør til kokekar

Tilbehør til kokekar inkluderer stekepanner, kniver, måleskjeer, målebeger, treskjeer, skreller, fiskedreier, visp og tang. Dette tilbehøret til kokekar er tilgjengelig på merker som Salewa , Sea to Summit , Regatta , Ferrino , Trespass .


clouse menu Lukk