`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

CMP

CMP Boy Jacket Fix Hood

CMP Boy Jacket Fix Hood

CMP Boy Jacket Fix Hood

  • CMP Boy Jacket Fix Hood
  • CMP Boy Jacket Fix Hood
  • CMP Boy Jacket Fix Hood
  • CMP Boy Jacket Fix Hood

CMP Boy Jacket Fix Hood

Produktbeskrivelse CMP Boy Jacket Fix Hood

spesifikasjoner:
Lett Softshell: 100% Pl
Vekt: 180 Gr / M²
Innvendig: 100% Pl
Teknologi:
ClimaProtect®:
For sin utendørssamling har CMP laget ClimaProtect®, et spesielt termisk laminat klemt mellom plaggets stofflag, som beskytter mot elementene og samtidig sikrer overlegen pusteevne for maksimal komfort under alle slags utendørsaktiviteter. I ClimaProtect® Medium-versjonen har plagget delvis teipede sømmer, mens i ClimaProtect® Pro er sømmene helt teipet, noe som sikrer utmerket beskyttelse mot elementene.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett utendørs butikk. Kjøp CMP Boy Jacket Fix Hood med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende utendørs produkter i Barneklær kategorien som kan supplere din bestilling, trekkinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner CMP Boy Jacket Fix Hood

Kundeomtaler og spørsmål (15)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God jakke

-

Lett og varmt

Jakken vel, den fatale forsendelsen

-

Jakken er stor, men prisforskjellen sammenlignet med andre butikker er ikke verdt det. I tillegg til å utsette uker med forsendelsen hvis varighet allerede var lang, informerer de deg bare når du spør når den generøse leveringsperioden er over. De var tilsynelatende utsolgt, men å overraskende, du kan fortsette å kjøpe jakken, fordi det på nettet fremsto med lager. I tillegg skriver du til WhatsApp som vises fordi på telefonen ingen svarer samtaler og de fortsetter å gi deg lang tid. Jeg vil aldri kjøpe i denne butikken igjen.

God jakke å tilbringe vinteren.

-

Vi har ikke prøvd det. Kjøpt for å forutse kulden i begynnelsen av året og størrelsen på min sønn på 8 år (130) virker perfekt størrelse. Jeg trodde det skulle bli lettere, men det ser veldig varmt ut og er ganske tykt. I motsetning til det veier ganske sammenlignet med andre har vi hatt samme merke, men flere teknikker. Vi får se hvordan det oppfører seg med vann.

Cmp guttejakke

-

Produkt av god kvalitet. Ikke for tykk, men veldig varm og myk. Passer til størrelse. Bare fargen er annerledes enn forventet, forventet mer svart / grå, men er blå. Sønn er veldig fornøyd.

Tilbakekalling

-

Jeg kjøpte denne jakken til barnet mitt, den passet perfekt i størrelse. Modellen er veldig vakker, du kan bruke både i byen og på fjelltur. Barnet i det falt i regnet og ble ikke vått. Anbefaler dette produktet på det sterkeste.

Jakkeomtale

-

Jeg kjøpte denne jakken til sønnen min. Mål tilsvarer de som er angitt på produktet. produkt av meget høy kvalitet. Modellen passer både for byen og til fotturer. Barnet i det falt under regnet og forble tørt. Jeg anbefaler dette produktet, dette rabattkjøpet er spesielt hyggelig.

Forventet

-

Jakken er som beskrevet. Vi har ikke brukt det enda

Nydelig jakke

-

Vakkert! Tatt for min sønn som ville ha en sporty og praktisk jakke i mellomtiden. Varm og veldig vakker også for å gå på skolen. Veldig fornøyd !!

Kvalitet

-

Utmerket kvalitet, litt mindre i størrelse, bestilt med en margin.

God kvalitet

-

Jeg kjøper den andre, veldig egnet som vårklær til et barn. Priskvalitet - perfekt, jeg anbefaler. En liten "malomerit"

God kvalitet

-

Meget god prosukt, lett og varm

Veldig bra

-

Det er tynt og varmt. Min sønn er glad, sier han det er veldig behagelig.

Strålende

-

Meget god kvalitet, lett, men veldig varm

God kvalitet

-

Produkt av meget god kvalitet, veldig lite tung, men veldig varmt, anbefalt, størrelse ganske liten

Veldig bra

-

Veldig bra Fin, komfortabel og varm.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk