`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

CMP

CMP Woman Jacket Fix Hood

  • CMP Woman Jacket Fix Hood
  • CMP Woman Jacket Fix Hood

CMP Woman Jacket Fix Hood

Produktbeskrivelse CMP Woman Jacket Fix Hood

spesifikasjoner:
Polypongee: 100% Pl
Vekt: 65 Gr / M2
Sett inn: 100% Pl
Fôr: 100% Pa
Polstring: 100% Pl
Teknologi:
PFC Free Water Repellent:
Stoff med PFC-fri vannavvisende behandling.
Flat 80gr:
Perfekt i kalde, våte forhold, når det er viktig å holde varmen. Feel Warm Flat er en lagdelt, syntetisk polstring. Minste bulk gir maksimal bevegelsesfrihet, mens den syntetiske fiberen gir utmerket beskyttelse selv når plagget er vått.


Med CMP Woman Jacket Fix Hood kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket CMP og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Dameklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner CMP Woman Jacket Fix Hood

Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God opplevelse

-

Fornøyd med den kjøpte jakken. Lett og varmt, men i dager som ikke er veldig kalde. Produktet har kommet en dag for sent, men alt gikk veldig bra.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk