`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

CMP

CMP Woman Zip Hood Jacket

  • CMP Woman Zip Hood Jacket
  • CMP Woman Zip Hood Jacket
  • CMP Woman Zip Hood Jacket

CMP Woman Zip Hood Jacket

Produktbeskrivelse CMP Woman Zip Hood Jacket

Denne lette softshell-plagget tilfredsstiller alle behovene til de som ønsker å nyte utendørs takket være stoffets trelagsstruktur, som er vindbestandig og vanntett (WP 5000), og samtidig sikrer en viss pusteevne (MVP 5.000) takket være den spesielle termiske, mikroporøse layeringen av Clima Protect.Med CMP Woman Zip Hood Jacket, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som CMP. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner CMP Woman Zip Hood Jacket

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God

-

Det var veldig bra! Størrelsen er bred. Fargen var annerledes. Det hele var grått og hadde ikke rødt i det hele tatt. Vanntett og lett, men ikke for varmt. Tusen takk !!!

Herlig

-

Veldig god kvalitet, om enn fin, ganske varm. Tusen takk !!!

Veldig bra

-

Jakken er sterk mot regn og vind og er veldig bra. Det var vanskelig å bestemme størrelsen. Jeg sjekket med andre nettsteder og bestemte meg.

Veldig godt laget softshell jakke

-

Veldig fin softshell, lys, litt mørkere enn bildet. Veldig flytende glidelås. Små deler med reflekterende effekt, for sikkerhet. Fordelaktig pris.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk