`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

Produktbeskrivelse Columbia Back Bowl

Back Bowl er en jakke for turgåere som du kan klatre eller kle deg tilfeldig i byen. Columbia har laget dette plagget slik at du føler deg helt komfortabel med sin uformelle stil. Utformingen av denne sportsgarderoben er inspirert av 90-tallet for sine fargede blokker.

Fleece-designen inneholder flere farger i strukturen. På fronten har den full glidelås som letter åpning og lukking. På brystet har den reflekterende logoen til merket. Versjonen har ingen hette. Konstruksjonen er 1005 polyester, materiale som gir den større holdbarhet.

Denne kalde jakken er viktig for å effektivt bekjempe lave utetemperaturer. Når det gjelder konstruksjonen av sportsvindjakken, er den 100% polyester. Finnes i forskjellige farger og størrelser.

THROWBACK FLEECE

Utrolig med 90-talls inspirert fargeblokkering holder denne fleece-glidelåsen deg varm fra løype til gate.

EGENSKAPER:

Håndlommer med glidelås

importert

Bruksområder: Trail


Kjøp din Columbia Back Bowl til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herreklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Columbia Back Bowl. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Columbia Back Bowl

Skjønn
Glidelåslengde
Hette
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk