up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia
360

Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Columbia Bukser Back Up Passo Alto

plus
  • 360Columbia Bukser Back Up Passo Alto
  • Play videoColumbia Bukser Back Up Passo Alto
  • Columbia Bukser Back Up Passo Alto
  • Columbia Bukser Back Up Passo Alto
  • Columbia Bukser Back Up Passo Alto
  • Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Produktbeskrivelse Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Back Up Passo Alto Pants Long er en turbukse for kvinner , ideell for vårens sommersesong. På utsiden vil du oppfatte at denne modellen er strukturert. Designet er langt kast med rette ben.

Det hydroabsorberende stoffet gjør det mulig å svette, og holder deg tørr og frisk. Denne modellen har Omni Shade solbeskyttelse som forhindrer UVA- og UVB-stråler i å forårsake langvarige forbrenninger på huden din.

Buksene til kvinner anbefales til utendørsaktiviteter og inneholder flere detaljer: håndlommer, på sidene, med glidelås for å beskytte personlige gjenstander med små dimensjoner, bagasjerom og indre belte. Slitesterk og tekstur twill gir dette bukse en teknisk følelse, mens fukttransporterende egenskaper og innebygd solbeskyttelse holde deg tørr, komfortabel og beskyttet under aerobe aktiviteter i friluft.Spesifikasjoner:


Omni Wick

Omni Shade UPF 50 solbeskyttelse

Interiør drawcord

Gusset detalj

Zip lukket sikkerhetslomme

Nettinglomme poser

Boot blonder krokenSpesifikasjoner:


Stoff:

OMNI WICK og OMNI SHADE hoveddel:

90% nylon / 10% elastan stretch Passo twill


Paneler:

90% polyester / 10% elastan Slick StrikkTeknologi:


OMNI WICK: Trekker fukt vekk fra kroppen slik at svetten fordamper raskt.

OMNI SHADE: Blocks UVA og UVB-stråler for å forhindre solbrenthet og langsiktige hudskader.


Ønsker du mer utendørs produkter fra merket Columbia? Hos trekkinn, din nett utendørs butikk har du til din disposisjon et stort antall utendørs produkter relatert til Columbia Bukser Back Up Passo Alto. Akurat nå er Columbia Bukser Back Up Passo Alto på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av utendørs utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse
Sustainability

Bærekraft Columbia Bukser Back Up Passo Alto

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Beste reisebukser noensinne!

-

Jeg kjøpte mitt første par av disse buksene i Singapore etter å ha oppdaget at jeg hadde forlatt de andre buksene mine hjemme. Jeg elsker passformen, materialet og flekkmotstanden. De er tøyelige nok for komfort, men beholder formen etter mange slitasje mellom vasker. Jeg elsket buksene så mye at jeg ønsket å kjøpe flere par for fremtidige reiser. Dessverre ser det ut til at de ikke er tilgjengelige i USA. Så jeg bestilte fra Trekkinn.com. Det første paret jeg bestilte, sammen med to columbia-skjorter, tok omtrent 2 1/2 uke å komme hit. Jeg kontaktet selskapet og fikk svar raskt på forsinkelsen, selv om jeg fremdeles ikke er sikker på hva som tok så lang tid. Det andre paret jeg bestilte kom i løpet av 7 dager. Dessverre må jeg sende skjortene tilbake fordi de var for små, og det andre bukseparet fordi de var i feil stil, men elsker det opprinnelig bestilte paret og ville kjøpe igjen. Det er hvor mye jeg elsker buksa. Jeg anbefaler dem på det sterkeste, og vil merke at størrelsen 10 ligner mer på størrelse 8, så bestill litt større enn du vanligvis valgte.

Columbia passo alto bukser

-

Veldig fornøyd. Fin kvalitet. Utmerket service. Ingen ekstra kostnader for overraskelse !!!!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up