up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia

Columbia Bukser Passo Alto II

Columbia Bukser Passo Alto II

Columbia Bukser Passo Alto II

Columbia Bukser Passo Alto II

plus
  • 360Columbia Bukser Passo Alto II
  • Play videoColumbia Bukser Passo Alto II
  • Columbia Bukser Passo Alto II
  • Columbia Bukser Passo Alto II
  • Columbia Bukser Passo Alto II
  • Columbia Bukser Passo Alto II

Columbia Bukser Passo Alto II

Produktbeskrivelse Columbia Bukser Passo Alto II

Ønsker du å være komfortabel og beskyttet i løpet av turdagen din? Paso II Alto Regular er trailbukser laget av Columbia for friluftsliv.

Sportsklærne er sammensatt av flere teknologier, inkludert Omni Wick installert i det vannabsorberende stoffet som på grunn av sin høye ytelse favoriserer frigjøring av svette til buksens øvre lag. I tillegg inkluderer Omni Shade et element som blokkerer UVA- og UVB-stråling for langsiktig forbrenningsforebygging.

På sidene, fjellklatring bukser har lommer som favoriserer kroppstemperatur på hendene. Den inkluderer en glidelås med sikkerhetslomme for beskyttelse av dine små personlige ting. For å gjøre det lettere å utføre bevegelsene du velger, inkluderer du et 4-veis stretchstoff bestående av 90% nylon og 10% elastan. Modellen er tilgjengelig fra størrelse XS til XXL. Laget av et lett stretch twill stoff med svette fukttransporterende teknologi, er denne forestillingen menns trail bukse bygget for å holde deg tørr og komfortabel på lange vandringer i naturen, med innebygd UPF 50 for å beskytte huden din fra solen brenner, justerbar midje for perfekt passform, og et forlenget rygg økning for mer dekning på korsryggen.Spesifikasjoner:


Omni Wick

Omni Shade UPF 50 solbeskyttelse

2-veis komfort stretch

Zip lukket sikkerhetslomme

Glidelås håndlommer

Leddet knærSpesifikasjoner:


Stoff:

90% nylon / 10% elastan stretch Passo twillTeknologi:


OMNI WICK: Trekker fukt vekk fra kroppen slik at svetten fordamper raskt.

Omni Shade: Blocks UVA og UVB-stråler for å forhindre solbrenthet og langsiktige hudskader.


Hvis det du trenger er Columbia Bukser Passo Alto II er det akkurat her og til den beste prisen. trekkinn har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Bukser støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Columbia Bukser Passo Alto II

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Passo alto ii bukser

-

Tynn fleksibel. Størrelsen du trenger er som den uformelle jeansbuksen. Godt materiale, hurtigtørking. Columbia-kvalitet. jeg anbefaler

Vil kjøpe igjen

-

Dette er de desidert beste buksene jeg har kjøpt fra Columbia. Stor lengde (34 inseam) og veldig tøyelig materiale.

Passo alto ii lang

-

De beste buksene jeg noensinne har hatt, god passform, super glatte i alle typer aktiviteter, holder farge og fasong etter mange vasker, holdbare og stilige. Hadde vært perfekt med benlomme i stedet for baklomme. Flere farger på 34 lenge ville vært bra. Benlengde på 34 lange er omtrent 88 cm.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up