`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Convey 25L

Columbia Convey 25L

Columbia Convey 25L

  • Columbia Convey 25L
  • Columbia Convey 25L
  • Columbia Convey 25L
  • Columbia Convey 25L
  • Columbia Convey 25L

Columbia Convey 25L

Produktbeskrivelse Columbia Convey 25L

Transport 25L tilhører Columbia sportslinje . Denne turvesken er designet for regelmessig bruk fordi den er laget med de beste materialene. Blant de viktigste beskyttelsesfunksjonene, fremhever det at det forhindrer penetrering av vann i interiøret på grunn av det ugjennomtrengelige stoffet.

Sportsvesken er laget av 100% polyester med TPE-belegg på utsiden. I det øvre området har den en topprulleskodde. Som en del av rommene finner du to lommer for å finne vannflasker, og i den ytre sonen har den en sikkerhetslomme for oppbevaring av personlige gjenstander. Dimensjonene til dette sportstilskuddet er 61 cm høye, 25 cm, 4 cm brede og 17, 8 cm dype.

Innvendig lar kapasiteten deg flytte en bærbar PC opp til 15 ”. Den polstrede ryggen gir større støtte og komfort, og unngår ubehag og skader. Som tilbehør har denne modellen en redningsfløyte. Vekten av redskapet er omtrent 800 gram.

Daglig pendler:
Den transportable 25l rulletoppen dagpakke er en ideell pakke for daglige pendler eller fjerne reiser.
Ideelle detaljer: Har en enkel tilgang til rulletopp, skum polstret rygg, brystrem og en eksternt tilgjengelig polstret bærbar erme som passer opp til en 15'´ bærbar PC.


Egenskaper:

Lukking av topp topp, eksternt tilgjengelig polstret bærbar erme
Passer opptil 15 ”bærbar PC
Skum polstret rygg for komfort og støtte
Brystbenrem med redningsfløyte
To lommer med vannflaske, ekstern sikkerhetslomme


Spesifikasjoner:

Stoff: 600D belagt 100% polyester, 100% polyester med TPE-belegg med ansiktet utMed Columbia Convey 25L kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Columbia og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Sekker og kofferter produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Vesken er fantastisk. Den er romslig, passer komfortabelt til de tingene du trenger å ta i 1 til 2 dager på camping. Designet er veldig bra og behagelig. Den har frontlommer der du kan støtte teltet og soveposen din med kroker. Inne har den små lommer med glidelåser for små ting. Veldig bra valg. Jeg er veldig fornøyd.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk