`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Produktbeskrivelse Columbia Delta Ridge Down

Delta Ridge Down er en kald jakke som hjelper til med å bekjempe lave temperaturer. Denne modellen av Columbia har et ytre lag med vanntett termisk tetning. Inkluderingen av denne membranen forhindrer at vann og kalde vindkast kommer i kontakt med huden din, og holder deg tørr og frisk.

Andre funksjoner i denne modellen er den termoreflekterende konstruksjonen som favoriserer din hudvarme, til tross for lave temperaturer utenfor. Versjonen er laget av 100% polyester, materiale som gir den større holdbarhet.

Noen av detaljene som vinterjakken har, er bindingen på kanten, nakken og mansjetten for holdbarhet. På sidene har den lommer med glidelås som er nyttige for å beskytte personlige gjenstander. Plagget har en aktiv passform for deg å komfortabelt utføre bevegelsene dine. Finnes i mange farger og størrelser.Kraftig puffy:

En lett hettejakke bygget for å pakke en trøkk mot kule forhold.

Alvorlig varme:

Et vannavstøtende skall, termisk refleksende fôr, 650 utfyllingsisolasjon og maskefritt baffling holder vått ute og varme inn.

Utendørs nødvendigheter:

Håndlommer og glidelås med glidelås ved panseret, mansjettene og i hemmen gir brukervennlighet og en sikker passform.

Egenskaper:

Omni Heat ™ termisk refleks

Heat Seal Construction

Vannbestandig stoff

650 påfyllingsisolasjon

Dykkehette

Binding ved hette, mansjett og nedkant

Hakevakt

Håndlommer med glidelås

spesifikasjoner:

stoffer:

Skall: 100% polyester

Fôr: 100% polyester

Isolasjon: 650 Fill Power Down Insulation, RDS-sertifisert

Teknologi:

Omni Heat ™ Refleks:

Pustende materiale med små sølvprikker som reflekterer kroppsvarmen.


Er du ute etter materialer fra Columbia og spesielt Columbia Delta Ridge Down? Hos trekkinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og utendørs tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk trekkinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial utendørs kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

% 100 orjinal

-

gerçekten orjianal ürün bu yorumu türk vatandaşlar için yazıyorum. Mağazada beden deneyip buradan alın. 2 hafta gibi bi sürede geliyor. memnuniyetle kullanııyorum.

Perfekt frakt og god kvalitet,

-

Flott produkt og rask frakt .. 182cm og 78kg M størrelse perfekt passform .. thx ..

Xx

-

2 kasımda sipariş verdim, 15 inde tr e girdi ancak ptt de bi süre pandemi dolayısıyla olabilir. Orjinal ürün geldi. Gerçekten ucuza ve güzel fiyata aldım. % 18 kdv veriliyoror ekstra başka da bişey yok. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Flott ja

-

Jeg har hatt denne kappen i 1 uke nå, og den fungerer bra. Flott passform, lett og likevel varm. Jeg gleder meg allerede til vinteren!

% 100 orjinale trekkinn% 100 orjinale columbia

-

Hei, jeg kjenner de som leser kommentarene mine før dette nettstedet fra trekkinn. Jeg sa at jeg vil handle mye og gjøre den nye bestillingen min i Columbia tolt track interchange svart produkt på en gjennomsiktig måte igjen. fantastiske kunderepresentanter interesserer seg her igjen. Jeg skriver her fordi jeg tar mer columbia

Orjinale veldig bra

-

Hallo Trekkinn; nettstedet ditt mye også fra sosiale nettverkssider (facebook, twitter). Jeg leste kommentarene dine. Jeg søkte nettstedet ditt, og jeg er virkelig betryggende da jeg har lest at de beste merkene, den beste prisen og kort tid til mange land i verdensansatte fokusert på innsending av kundetilfredshet. . .

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk